طی سال گذشته ۲۱ میلیون جوجه ریزی به میزان ۳۵ هزار تن تولید گوشت مرغ در استان انجام شد

خبرگزاری برنا یکشنبه 05 اردیبهشت 1400 - 15:24
رئیس سازمان جهاد کشاورزی زنجان با بیان اینکه طی سال گذشته ۲۱ میلیون جوجه ریزی به میزان ۳۵ هزار تن تولیدگوشت مرغ در استان انجام شد، گفت:تولید گوشت بوقلمون و سفید هم ۴۷ هزار تن بوده است.
طی سال گذشته ۲۱ میلیون جوجه ریزی به میزان ۳۵ هزار تن تولید گوشت مرغ در استان انجام شد

به گزارش خبرگزاری برنا دراستان زنجان؛ جواد تاراسی با بیان اینکه بیماری کرونا باعث کاهش جوجه ریزی در استان زنجان شد، گفت: در ۶ ماه نخست سال گذشته جوجه ریزی ۱۰ درصد نسبت به مدت مشابه سال ۹۸ کاهش داشته است.

وی با بیان اینکه طی سال گذشته ۲۱ میلیون جوجه ریزی به میزان ۳۵ هزار تن تولید گوشت مرغ در استان انجام شد، اظهار کرد: در تولید گوشت بوقلمون و سفید هم در کل بیش از ۴۷ هزار تن بوده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با بیان اینکه طی فروردین ماه سالجاری جوجه ریزی در استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از ۲۰ درصد افزایش دارد، گفت: میزان جوجه ریزی یک میلیون و ۹۵۰ هزار قطعه بود.

تاراسی با بیان اینکه کمبودی در خصوص نهاده‌های دامی طیور در استان نداریم، تاکید کرد: نهاده‌های دامی طیور به اندازه ۴۵ روز خوراک طیور در اختیار مرغداری‌ها قرار می‌گیرد، ابراز داشت: این نهاده‌ها بین ۱۰ تا ۲۰ روز طول می‌کشد تا به دست شان برسد.

وی نیاز ماهانه مرغداری‌های استان زنجان به کنجاله سویا را ۶ تا هشت هزار تن اعلام کرد و گفت: نیاز به ذرت بیش از دو برابر کنجاله سویا است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با بیان اینکه از فروردین ماه شاهد افزایش جوجه ریزی در استان هستیم و نهاده‌های دامی هم به موقع به دست مرغداران می‌رسد، افزود: امیدواریم دیگر شاهد جوجه ریزی در استان نباشیم.

 

منبع خبر "خبرگزاری برنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.