«مجید طاعتی» روز یکشنبه در جلسه کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان مرکزی افزود: سهمیه بگیران فرآوردههای نفتی در این استان از نحوه مراجعه به دستگاهها و ادارات برای موضوع سوخت انتقاد دارند و خواستار حمایت بیشتری هستند.
وی ادامه داد: سامانه درخواست فرآوردههای نفتی «سدف» با هدف کاهش مراجعه مردم راهاندازی شده است که باید نواقص آن برطرف شود.
دبیر کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان مرکزی گفت: سامانه "سدف" ۱۰ سال سابقه راه اندازی دارد و اکنون به عنوان یک سامانه پرمخاطب، مطالبات ۲۰ میلیون کاربر را در سطح کشور پاسخگو است.
طاعتی افزود: لازم است برخی اصلاحات و تغییرات سامانه توسط استانها رفع شود و تمرکز رفع اشکالات سامانه در تهران موجب کندی و نارضایتی سهمیه بگیران شده است.
وی اظهار داشت: بخشی از مشکلات سامانه سدف مربوط به زیرساختهای فنی است که تاخیر در ارسال پیامک موجب ناخرسندی کاربران و اتلاف وقت و از دست دادن فرصت کاری میشود.
دبیرکمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان مرکزی گفت: پلاک گذاری ۸۰ درصدی ادوات کشاورزی به کاهش مشکلات این سامانه کمک کرده بنابراین باید کشاورزان نسبت به پلاک گذاری ادوات کشاورزی خود اقدام کنند.
۶۲ جایگاه سی ان جی و ۹۱ جایگاه سوخت بنزین در نقاط مختلف استان مرکزی فعالیت میکنند.
بیش از ۸۰۰ نفتکش در شرکت ملی پخشفرآوردههای نفتی منطقه استان مرکزی فعالیت دارند.