طرز تهیه شکلات تروف ترکی با طعمی بی‌نظیر

باشگاه خبرنگاران پنج شنبه 09 اردیبهشت 1400 - 04:10
در گزارش زیر طرز تهیه شکلات تروف ترکی را به شما آموزش می‌دهیم.
۰۴:۰۲ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۰
۷۷۳۶۹۶۱

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه شکلات تروف ترکی را به شما آموزش  دهیم.

مواد لازم:

بیسکویت ساده  ۱۰۰ گرم
بیسکویت ویفری شکلاتی  ۱۰۰ گرم
شیر خشک قنادی  ۱/۲ پیمانه
پودر کاکائو  ۳ قاشق غذا خوری
کره  ۵۰ گرم
شیر  ۱/۴ پیمانه
بادام خردشده  ۳ قاشق غذا خوری
گردو خردشده  ۳ قاشق غذا خوری
نوتلا  ۲ قاشق غذا خوری
شکلات تلخ  ۲۰۰ گرم
فندق خردشده  ۴ قاشق غذا خوری


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

بیسکویت ویفر شکلاتی را با دست خرد کنید و در کاسه‌ای ریخته و بیسکویت ساده آسیاب شده و شیر خشک قنادی وپودر کاکائو و کره آب شده وشیر و بادام و گردو خردشده و نوتلا را اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر یکدست درست شود از مواد به اندازه یک گردو بردارید و در کف دست گرد کنید تمام خمیر را که گرد کردید به مدت پنج دقیقه در فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد.

شکلات تلخ را به روش بن ماری آب کنید و فندق خرد شده را به شکلات اضافه کنید وهم بزنید و شکلات‌ها را از فریزر خارج کرده و درون شکلات بغلتانید.

نوش جان

سایر نکات:

این شکلات‌ها به خاطر داشتن شیر خشک ماندگاری بالایی دارند.

منبع:سرآشپز پاپیون

انتهای پیام/

 

منبع خبر "باشگاه خبرنگاران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.