طرز تهیه ژله آسمانی

باشگاه خبرنگاران پنج شنبه 09 اردیبهشت 1400 - 06:07
در گزارش زیر طرز تهیه ژله آسمانی را به شما آموزش می‌دهیم.
۰۶:۰۰ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۰
۷۷۳۶۹۸۰

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه ژله آسمانی را به شما آموزش  دهیم.

مواد لازم

پودر ژله بلوبری  ۱ بسته
خامه زده شده یا اسپری خامه به مقدار لازم
آب جوش  ۱ لیوان
یخ  ۱ لیوان


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

پودر ژله را با یک لیوان آب جوش حل می‌کنیم. بهتر است مایع به دست آمده را روی شعله بگذاریم تا یکی دو جوش بخورد. تا دانه‌های ژلاتین کاملاً حل شود.

سپس لیوان یخ را اضافه می‌کنیم و به هم می‌زنیم. ژله کمی می‌بندد و کمی شکل می‌گیرد.

کمی از ژله را داخل لیوانی مورد نظر می‌ریزیم. مقداری از خامه را در کناره لیوان می‌گذاریم دوباره کمی از ژله را ریخته خامه می‌ریزیم و همین کار را ادامه می‌دهیم تا لیوان پر شود.

لیوان‌های آماده‌شده را داخل یخچال می‌گذاریم تا کاملاً ببندد.

اگر موقعی که خامه‌ها را روی ژله‌ها می‌ریزیم خامه داخل ژله فرورفت ژله را کمی داخل یخچال می‌گذاریم تا بیشتر ببندد، اما نه کامل. بعد از یخچال بیرون آورده و با چنگال به هم می‌زنیم.

سایر نکات
این ژله‌ بسیار زیبا است علاوه بر آن سادگی تهیه آن مزیتی مهم برایش محسوب می‌شود. یک تزئین تک که مشابه آن را کمتر در مراسم یا رستورانی دیده‌اید. این ژله را هم ژله‌ی آسمانی و هم ژله‌ی ابر می‌نامند.‌
می‌توانیم با کمی خلاقیت از پاستیل‌هایی به شکل پرنده یا هواپیما هم روی ژله و هم داخل ژله در کناره لیوان استفاده کنیم.


منبع:سرآشپز پاپیون

انتهای پیام/

 

منبع خبر "باشگاه خبرنگاران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.