خبرگزاری فارس مازندران ـ زری طاهری پرکوهی| خبر پخت و توزیع ۵۰ هزار پرس غذای گرم بهعنوان افطاری و سحری و توزیع آن بین نیازمندان مردم یک شهر در ماه مبارک رمضان آن هم در روزهایی که گرانی سر به فلک کشیده و مردم در شرایط بد اقتصادی بهسر میبرند برایمان خوشحالکننده بود، تا جایی که با خودمان گفتیم باید از خیرانی که این روزها در نیمههای شب انفاق میکنند بیشتر بدانیم.
اعضای یک گروه جهادی از پیر، جوان و حتی کودکان در حال پخت و بستهبندی غذای گرم هستند، وعده دادهاند تا پایان ماه مبارک توزیع ۵۰ هزار پرس غذا را به اتمام برساند، بیش از دو هفته از شروع این ماه پر خیر و برکت میگذرد و این بچهها بیوقفه در حال کار هستند.
اینکه نیت چیست و مقصد کجاست؟ سوالاتی که احتمالا ذهن همه ما را به خود درگیر کند، شاید هر کسی در ذهن خودش نذر کرده و خواستهای از خدای خود دارد که مادی و معنوی پای کار است، هر چه که هست زیباست و در این ایام ما را بهیاد شبگردیهای مولایمان میاندازد که با دست پر و بهتنهایی به درب خانه یتیمان و محرومان رفته و نمیگذاشت احساس تنهایی کنند.
*خیر در راه علی (ع)
امروز، بیش از هزار سال از آن زمان گذشته است نسل امروز کودک دهه نودی در مسیر کمک به محرومان گام برمیدارد و بیوقفه کار میکند، این کودک شاید مشتی از خروارها باشد که دستگیری از نیازمندان و همنوعانش را سرلوحه امور قرار میدهد، برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه؛ حسین عظیمی معاون جوان مجموعه فرهنگی استان مازندران که گروه جهادی شهید اندرزگو بابل را در زیر مجموعه خود دارد به گفتوگو با فارس پرداخت؛
وی که ۳۳ سال دارد و ۱۵ سال است که در این مجموعه گسترده و پایگاه ستاد مردمی مشغول به فعالیت است، میگوید؛ حجتالاسلام مصطفی صاحبی نماینده بنیاد ملی خانواده در استان مازندران از دهه ۶۰ تاکنون موسس این مجموعه است، که مزین با نام شهید اندرزگو بوده و تاکنون بزرگترین هدفش رفع مشکلات و آسیبهای اجتماعی در بین خانوادهها در کنار محرومیتزدایی بوده است.
* مشکلشان مردم و دغدغهمان رفع آنها است/ خانه میسازند
آقای عظیمی دغدغه اعضای این گروه که در ابتدا ۱۰۰ نفر و امروز به بیش از هزار عضو رسید را خوب شدن حال دیگران بیان و تصریح میکند؛ خدمات مجموعه بزرگ ما حد و مرز خاصی ندارد و در بابل، استان مازندران و خارج از استان صورت میگیرد، مهمترین اقدام ما در حوزه خدماتی ساخت و بازسازی منازل محرومان در روز جمعه آخر هر هفته بوده و هست.
معاون گروه جهادی شهید اندرزگوی بابل، ادامه میدهد؛ ساخت خانه محروم از اقدامات مستمر این گروه است، تا جایی که تاکنون به بازسازی بیش از ۱۰۰ مسکن و همچنین ساخت ۲۰ خانه محروم پرداختیم، برای این کار با توجه به اینکه یک دست صدا ندارد با استفاده از حمایت خیران و توان و نیروی بچههای جهادی با وحدت و همدلی پیش خدا روسپید شدیم.
*چه عهدی بستند؟
وی یادآور میشود؛ ما عهد بستیم تا در هر جایی که نیاز به حضورمان باشد حاضر شویم، سیل پل دختر را یادتان هست؟ نتوانستیم دست روی دست بگذاریم و با استفاده از ظرفیت اعضا توانستیم اقلام غذایی و خوراکی با هزینهای به مبلغ ۱۲۰ میلیون تومان را به دست روستاییانی که به دلیل رانش جاده حدود ۲۰ روز با بیرون ارتباط نداشتند برسانیم، هنوز هم وقتی بیان میکنم لذت میبرم چرا که کمک به دست اهلش و درست هنگامی که نیازشان ضروری بود، رسید.
*با هجوم کرونا چه کردند؟
عظیمی میگوید؛ ویروس ناشناخته کرونا از اوایل اسفند ماه ۹۸ که وارد کشور شد، بیشتر اقداماتمان را به مقابله با خودش معطوف کرد، از این رو در ابتدا در حوزه توزیع اقلام بهداشتی از شرق تا غرب مازندران را حمایت کردیم، در حوزه درمانی در قالب طرح همدلی با حضور تعدادی پزشک متخصص به کمک محرومان میرویم.
این نیروی جهادی با اشاره اقدامی جالب و موثر، اظهار میکند؛ طرح عضوگیری ۳۱۳ خیر با اهدای ماهانه مبلغ ۱۴ هزار تومان که از سال ۱۳۹۷ کلید خورد، موفقیتآمیز بود تا جایی که این ۳۱۳ نفر هر کمکی بخواهیم ورود پیدا میکنند در مقابله با کرونا و کمکهای مردمی گل کاشتند، همچنین اجرای طرح رصد فرهنگی با توجه به مشکلات فرهنگی و اجتماعی توسط کادر فرهنگی مجموعه در حال اجرا را داریم تا بتوانیم با آسیبهای شایعی چون طلاق مقابله کنیم.
* امشب؛ پخت ۲ هزار تا توزیع در ۲ ساعت!
وی خاطرنشان میکند؛ برنامه اطعام در ماه مبارک رمضان نیز هر ساله اجرا میشود، توزیع ۵۰ هزار پرس غذا در طول این یکماه و شبی نزدیک به ۲ هزار پرس غذا را با کمک فرماندهان پایگاه، معتمدان محل و شهرستان در طول مدت ۲ ساعت در بین نیازمندان واجد شرایط که در لیست هر محله قرار دارند توزیع میشود و ادامه دارد.
عظیمی با اشاره به اینکه اینجا همه چیز گل و بلبل نیست ولی گویی دست خدا بالای سر ما است، تاکید میکند؛ البته که در این اوضاع مالی کمک کردن کار سختی است ولی هر کجا که لنگ ماندهایم از یک جایی کمکی رسید گویی کسی از دور هوای ما را دارد، هوای ما را که چه عرض کنم، مراقب نیازمندان و مستضعفان است، این را نه تنها من بلکه همه اعضای گروه به خوبی حس میکنیم و دلمان را به حمایتهایش خوش کردهایم و ادامه خواهیم داد.
صحبتهایمان تمام شد، از حرفهایش برمیآمد که از جانب همان هزار عضو سخن میگوید شاید برنامههای متنوع و اقدامات جهادی دیگرشان از قلم جا ماند، ولی محتوای مطالب نشان دهنده این موضوع است که نفس عمل این گروه کمک است، خیر به معنای واقعی و هدیه به افرادی که شناسایی شدند....
به گزارش فارس؛ در بین مردم کوچه و بازار کسانی هستند که هرگز فقرشان را بروز نمیدهند چه برسد به اینکه بخواهند شناسایی شوند، الان هم هستند ولی کرونا با آن چهره هولناکش از زمانی که آمد چهره فقر را جور دیگری نمایان کرد و امروز تنها حامی این فقرای آبروداری که سالها صورتشان را با سیلی سرخ نگه داشتند انگار همین مردم هستند مردمی که گروه گروه شده و برای خود نامی انتخاب کردند تا جهادگر خطاب شوند.
انتهای پیام/۸۶۰۴۸/ج