توصیه‌هایی برای جلوگیری از گرسنگی در ماه رمضان

پارسینه یکشنبه 12 اردیبهشت 1400 - 19:59
رعایت برخی نکات در ماه رمضان باعث جلوگیری از گرسنگی می‌شود.

فادی عباس متخصص تغذیه در سوریه اظهار کرد که افراد برای جلوگیری از احساس گرسنگی در ساعات روزه داری باید نکاتی را دنبال کنند.

عباس می‌گوید: "شما باید در وعده سحر بر روی غذا‌هایی که حدود ۷۰ ٪ آب دارند تمرکز کنید و غذای خود را در سه مرحله با اختلاف پنج دقیقه بخورید و یک بشقاب سالاد (مخصوصاً خیار، کاهو و کرفس) و فقط یک نوع غذای کم نمک مصرف کنید.

او افزود: مواد قندی در مرحله دوم قرار می‌گیرند؛ خوردن دو قطعه میوه غنی از آب (مانند توت فرنگی، هندوانه و پرتقال) یا یک لیوان آب میوه تازه ترجیح داده می‌شود و در نهایت وعده غذایی خود را با آب آشامیدنی تمام کنید. 

مرکز بهداشت ملی انگلیس توصیه می‌کند از نوشیدن چای و قهوه خودداری کنید؛ زیرا آن‌ها ادرار آور بوده و حاوی کافئین هستند (به ویژه برای کسانی که از مشکل بی اختیاری ادرار رنج می‌برند) و از دست دادن مایعات در بدن منجر به جایگزینی آن و کمبود آب بدن می‌شود که باعث ایجاد مشکلات سلامتی مانند سردرد، فشار خون پایین، مشکلات کلیوی و موارد دیگر می‌شود.

منبع خبر "پارسینه" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.