دانشگاه اندونزی با هدف ترویج پایداری در آموزش عالی، از سال ۲۰۱۰ اقدام به ارزیابی و رتبه بندی دانشگاه های جهان بر اساس معیارها و شاخص های مرتبط با مسایل زیست محیطی در دانشگاه ها کرده است که در این راستا نظام رتبه ندی گرینمتریک با ارزیابی شش شاخص کلیدی مکان و زیرساخت، سیاستهای انرژی و تغییرات اقلیمی، مدیریت پسماند، آب، حمل و نقل و آموزش و پژوهش برای رتبهبندی مؤسسهها استفاده میکند.
این رتبه بندی با هدف ارائه چشم انداز جامع از شرایط و سیاست های مرتبط با محیط زیست وتوسعه پایدار در دانشگاه های کشورهای مختلف راه اندازی شده است و ابزاری برای جلب توجه مدیران و سیاستگذاران در محیطهای دانشگاهی فراهم آورده و سالانه بیش از ۱۰ هزار مؤسسه توسط این نظام رتبهبندی ارزیابی میشود که فهرست ۹۲۲ مؤسسه برتر بر روی سایت http://greenmetric.ui.ac.id منتشر می شود.
بر اساس آخرین نتایج این نظام رتبه بندی در سال ۲۰۲۰، دانشگاه های زنجان، کاشان، محقق اردبیلی، علوم پزشکی کاشان، الزهرا، رازی کرمانشاه، گیلان، اصفهان، فردوسی مشهد، یاسوج، شاهرود، حکیم سبزواری، اراک، یزد، تهران، شهید رجایی، صنعتی اراک، علوم کشاورزی گرگان، امیرکبیر و جندی شاپور اهواز به ترتیب ۲۰ دانشگاه سبز ایران در این رتبه بندی هستند.
به گزارش ایسنا و به نقل از وب سایت گرین متریک (greenmetric)، دانشگاه های «Wageningen University & Research» هلند، با بیشترین امتیاز سبزترین مؤسسه جهان است. دانشگاه های آکسفورد، ناتینگهام انگلیس، دیویس کالیفرنیا، «Umwelt-Campus Birkenfeld » آلمان، لیدن هلند، کالج «cork» ایرلند و دانشگاه بولونیا ایتالیا به ترتیب ۱۰ موسسه سبز جهان هستند.
انتهای پیام