محمدرضا ایزی در گفتوگو با خبرنگار فارس بجنورد ضمن بیان اینکه متولد سال ۶۲ بوده، مدرک کارشناسی مدیریت داشته و در حال حاضر شغل آزاد دارد، اظهار کرد: از دوران طفولیت در مکتب اهلبیت و وادی قرآن بزرگشدهام و ما را به این سمت کشاندهاند چراکه اگر ائمه (علیهمالسلام) حواسشان به ما نبود مشخص نمیشد چه مسیری را انتخاب کنیم.
وی با اشاره به اینکه طی ۱۸ سال گذشته به کار دیگری مشغول بوده گفت: در حال حاضر بیشتر از یک سال است که به شغل آزاد روی آورده و قطعاً مصلحت و خیر نیز در همان است؛ چراکه الآن بین مردم و برای مردم خدمت و انجاموظیفه میکنم.
مداح انقلابی هیأت دانشجویی یا فاطمه الزهرا خراسان شمالی در پاسخ به این سؤال که مداحی شغل است یا تکلیف تصریح کرد: هیچوقت به مداحی بهعنوان شغل نگاه نکردهام چون وقتی واژه شغل بیان میشود مسئله اصلی پول و کسب درآمد است اما در مداحی مسئله عشق و تکلیف است و اگر من کارگر هم باشم و از من سؤال شود شغلت چیست، میگویم کارگر هستم و مداحی برای من عشق و تکلیف است.
وی یکی از آرزوها و وظایف خود را تربیت مداحان انقلابی عنوان کرد و ادامه داد: چند مرتبه کلاس در این زمینه برای نوجوانها و جوانها برگزارشده و حتی جلسهای بهعنوان هیئت آموزشی ترتیب دادیم که علاقهمندان در آن شرکت میکردند اما تا الآن شاید در وادی عمل آن هدف که تربیت یک یا دونیروی انقلابی در این حوزه باشد بهصورت کامل محقق نشده است.
این مداح اهلبیت (ع) گفت: اولویت در شاخصههای مداح انقلابی نگاه رهبری بوده اما در عمل کاری مشکل است چون بعضیها شاید مداح انقلابی را با مداح سیاسی اشتباه بگیرند و انسان نباید سیاست زده باشد بلکه به آن چیزی که به نفع انقلاب باشد بپردازد.
ایزی خاطرنشان کرد: جناح زده نیستم و فقط حرف انقلاب و شهدا را میگویم و وظیفه میدانم در مسیر پاسداشت انقلاب و خون شهدا و امام راحل (ره) قدم بردارم.
وی گفت: اگر سیاسی بودن هیئت این است که جناحبازی باشد و طرفدار اینوآن بودن مطرح است ما اهل سیاست نیستیم اما اگر منظور از سیاست، عین دیانت است بله درست بوده و امام حسین (ع) نیز سیاسی بودند چراکه سیاست ما اشخاص نیستند و اسلام است.
ایزی در جواب اینکه بهترین الگو برای مداحان چه کسی است بیان کرد: پیر غلامانی مانند حاج منصور ارضی که شاخصه اصلی وی اخلاص است میتواند الگوی خوبی برای مداحان باشد؛ چراکه اگر در این وادی اخلاص نباشد صدا و تکنیک ماندگار نخواهد بود و اخلاص این است که تا ذاکر کلمهای میگوید تأثیر را در مستمع ببیند.
این فعال انقلابی در مورد نحوه روضهخوانی افزود: موافق روضه باز و مکشوف نبوده و برای آن حریم قائل هستم و مایلم وقتی را که مستمع در هیئت میگذارد بیشتر معرفت افزایی داشته باشد اما اگر ویژهبرنامه مقتل خوانی وجود داشت میتوان فرقی قائل شد در غیر این صورت با روضهی بازخواندن موافق نبوده و به نظر میآید برداشت من از عکسالعمل مردم این است که آنها نیز همین را میپسندند و دوست ندارند آن مصائب زیاد برایشان باز شود.
وی در رابطه با مطالبه گری اظهار کرد: گاهی وقتها بهصورت صریح مطالبه گری صورت میگیرد که شاید خیلی زیبا نباشد و ممکن است به خاطر برداشتهای مختلف برای آن حواشی ایجاد شود اما گاهی نیز میشود در لفافه مطالبه گر باشیم و اگر جملات امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری را کنار رفتار فلان مسئول یا سازمان بگذارند و ببینند کاملاً مشخص میکند که هدف چه بوده است و الآن کجا هستیم.
ایزی افزود: وقتی مسئولی میگوید جشنهای ماه رجب و شعبان باعث موج چهارم کرونا شده است قلب انسان به درد میآید چون ما هر چه داریم از اسلام و جلسات اهلبیت (ع) داریم ولی در مملکت اسلامی گاهی بیمهریهایی به این مجالس میشود.
وی در ادامه اضافه کرد: شعار امسال حضرت آقا میتواند در تولیدات فرهنگی نیز که یکی از آنها جلسات مذهبی است باشد و ازآنجاییکه سادهترین روش تعطیلی است ما باید اساس را بر برگزاری مجالس قرار دهیم و موانعی که بر سر رعایت پروتکلها است را برطرف کنیم در حال حاضر گرفتن مجوز برای برگزاری یک جلسه بسیار سخت است مسئولین باید همکاری کنند و برای برگزاری جلسات تلاش کنند.
انتهای پیام/ز