40درصد پروژه‌های نفتی خوزستان به دانشگاه‌های استان واگذار شده است

خبرگزاری تسنیم دوشنبه 24 آذر 1399 - 19:38
گروه استان‌ها ــ رئیس اداره پژوهش و فناوری شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب با تأکید بر اینکه "نیاز فناورانه حوزه نفت از دانشگاه تأمین می‌شود" گفت: سال گذشته از 130پروژه تحصیلات تکمیلی حمایت شد که 40درصد آن به دانشگاه‌های خوزستان واگذار شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، شاهین کُرد امروز در نشست خبری که به مناسبت هفته پژوهش در محل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب برگزار شد، با اشاره به راهبرد اداره پژوهش و فناوری اظهار داشت: نخستین راهبرد در اداره پژوهش و فناوری شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، بستر سازی برای دستیابی به فناوری‌های نوین و بومی سازی دانش فنی به منظور برطرف کردن چالش‌های پیش روی شرکت است.

وی افزود: دومین راهبرد این اداره ایجاد ارتباط مؤثر درون و برون سازمانی با هدف ایجاد فرهنگ پژوهش و فعال سازی توانمندی مخاطبین است که شامل دانشگاه‌ها، مراکز علمی و شرکت‌های دانش بنیان می شود.

رئیس اداره پژوهش و فناوری شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب ادامه داد: راهبرد سوم نیز پایش مداوم و به روزرسانی فرآیندها برای تسریع در شناسایی به موقع نیازهای پژوهشی و تمرکز بر حل مسائل روز و آینده شرکت است.

کُرد گفت: در ارزیابی فناوری رویکرد این است که چالش ها را احصا و رتبه بندی کرده و بر مبنای آنها به دنبال حل مسائل و مشکلات باشیم چراکه منابع مالی ما محدود بوده و مهم است که این ارزیابی انجام شود.

وی با اشاره به ارتباط مؤثر درون و برون سازمانی، بیان داشت: مناطق نفت خیز یک سازمان بزرگ است و چندین مجموعه مختلف در مناطق عملیاتی دارد بنابراین یکی از دغدغه‌ها بحث نگه‌داشت نیروها است که شامل مسائل مختلفی می‌شود. به همین سبب در تلاش هستیم با شرکت های مختلف ارتباط بگیریم و سمت پژوهش در شورای پژوهش تهران مصوب کردیم که در هر سازمان و شرکت بهره بردار، حداقل یک سمت پژوهشی وجود داشته باشد.

رئیس اداره پژوهش و فناوری شرکت ملی مناطق نفت‌خیزجنوب به راه اندازی دفاتر ارتباط صنعت نفت با دانشگاه اشاره کرد و گفت: با دانشگاه صنعت نفت اهواز و شیراز ارتباط گرفتیم و دفتر ارتباط با صنعت نفت در این دو دانشگاه راه اندازی شد؛ همچنین این دفتر در دانشگاه صنعتی شریف نیز با اولویت طرح های میدان محور به زودی راه اندازی می شود.

کُرد به اجرای پروژه‌های مختلف با دانشگاه‌های فردوسی مشهد، تهران و شیراز اشاره و عنوان کرد: سال گذشته 17 پروژه پژوهشی با این دانشگاه‌ها انجام شد که این رقم در سال 99 به 20 پروژه افزایش یافته است.

وی با تأکید بر اینکه نیاز فناورانه حوزه نفت از دانشگاه تأمین می‌شود، گفت: سال گذشته به منظور تامین نیاز مجموعه‌های مختلف نفت از 130 پروژه تحصیلات تکمیلی حمایت شد که 40 درصد از این پروژه‌ها به دانشگاه‌های خوزستان واگذار شده است.

رئیس اداره پژوهش و فناوری شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب افزود: پروژه‌های بزرگی مانند مته حفاری، پمپ اس. آر. پی و بهینه سازی اسید کاری چاه های نفت از جمله مهمترین پروژه‌هایی هستند که در نتیجه ارتباط با دانشگاه به نتیجه رسیده است.

کُرد تصریح کرد: همکاران ما در اداره پژوهش و فناوری به دنبال شناسایی افراد نخبه بوده و این آمادگی را داریم که ارتباط مؤثر با دانشجویان، نخبگان و شرکت های دانش بنیان برقرار کنیم.

وی افزود: مهمترین مسئله ارائه خوراک مناسب به مراکز دانشگاهی و دانش بنیان است که اگر چالش‌های صنعت نفت به صورت مدون در اختیار آنها قرار گیرد بیشترین بهره وری را خواهیم داشت. علاوه بر این رویکرد اداره پژوهش و فناوری به گونه‌ای است که اطلاعات به صورت شفاف در اختیار پژوهشگران قرار داده می‌شود.

انتهای پیام/344/س

منبع خبر "خبرگزاری تسنیم" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.