به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی خراسان شمالی، فهمیه مهمان نواز در این خصوص توضیح داد: تاییدیه های آسانسور دارای اعتبار یک ساله است و در صورت عدم انجام سرویس و نگهداری مستمر توسط شرکت های مجاز و عدم بازرسی ادواری سالیانه توسط بازرسان تاییدصلاحیت شده سازمان ملی استاندارد و عدم تمدید تاییدیه ایمنی کیفیت آسانسور، مسئولیت حوادث و سوانح احتمالی به عهده مالکین و مدیران ساختمان های دارای آسانسور و شرکت طرف قرارداد سرویس و نگهداری آسانسور مربوطه خواهد بود.
وی با بیان اینکه اخذ تاییدیه ایمنی اولیه و نواقص بحرانی آسانسور ضروری است، ادامه داد: عقد قرارداد نصب و راه اندازی و همچنین سرویس و نگهداری آسانسور تنها با شرکت های معتبر و دارنده پروانه طراحی مونتاژ آسانسور از سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان مجاز است.
به گزارش ایسنا، مهمان نواز گفت: با توجه به مفاد قراردادهای بیمه شرکت های بیمه گذار مبنی بر داشتن مجوزهای قانونی آسانسور جهت پرداخت خسارت های بیمه ای در صورت بروز حوادث، مالکین و بهره برداران آسانسور در صورت عدم تمدید تاییدیه ایمنی و کیفیت آسانسور با مشکلات جدی مواجه خواهند شد.
وی همچنین از پلمب آسانسور دو ساختمان پزشکان در بجنورد، به علت عدم اخذ تاییدیه ایمنی اولیه و نواقص بحرانی و به منظور حفظ سلامت و ایمنی استفاده کنندگان، خبر داد.
وی گفت: همچنین آسانسور یکی از مجتمع های اقامتی در بجنورد نیز به دلیل عدم اخذ تاییدیه ایمنی اولیه و نواقص بحرانی پلمب شد.
انتهای پیام