یوسف آروان در گفتوگو با ایسنا با اشاره به این که وظیفه ما آموزش دادن به بهرهبرداران حوزه کشاورزی در تمام بخشهاست، اظهار کرد: ما در این راستا یک نوع آموزش انبود داریم که آنرا در بستر فضای مجازی اجرا کردیم.
وی ادامه داد: ما ۱۵۵ هزار بهرهبردار در بخش کشاورزی داریم که برای افزایش سطح دانش و آگاهی آنها از روشهای مختلف آموزش استفاده میشود که یکیاز این روشهای مؤثر و دارای سطح پوشش سریع و وسیع استفاده از رسانههای ارتباط جمعی مانند رادیو و تلویزیون است.
آروان عنوان کرد: ما میتوانیم از این فضا جهت پوشش گسترده و افزایش آگاهی کشاورزان، بهرهبرداران و تولیدکنندگان استفاده کینم.
مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی لرستان افزود: آموزشهای کشاورزی در سه سطح دانش، نگرش و تغییر مهارت انجام میشود، که در این راستا رسانههای ارتباط جمعی مانند رادیو و تلویزیون، فضای مجازی و استودیو کشاورز میتوانند مؤثر باشند.
وی ادامه داد: ما میتوانیم با استفاده از رادیو و تلویزیون و آموزشهای مجازی در تغییر نگرش و افزایش سطح آگاهی و به روز شدن کشاورزان، کارشناسان و بهرهبرداران مؤثر باشیم اما بخش تغییر مهارتها باید به صورت آموزش حضوری انجام شود.
آروان عنوان کرد: تغییر مهارت با حضور در مزارع و واحد تولید از طریق مروجین و کارشناسان پهنهها، مددکاران ترویج، تشکیل کلاسهای آموزشی، کارنون یادگیری و تشکیل کارگاه آموزشی در محل مراکز خدمات و آموزش چهره به چهره با حضور کارشناسان در مزارع و واحدهای تولیدی انجام میشود.
انتهای پیام