«در پاسخ به مطالب درج شده در روزنامه همشری مورخ ۱۳/۷/۱۳۹۹ با موضوع انتقال بیضابطه آب به اصفهان باستحضار میرساند: متعهد بودن یا نبودن کارفرمای کوهرنگ سه به تعهدات زیست محیطی موضوعی نیست که هر فردی بدون سند و مدرک در مورد آن اظهار نظر نماید و در این خصوص قضاوت سازمان محیط زیست ملاک عمل خواهد بود. جهت آگاهی افکار عمومی طرح کوهرنگ سه به منظور تامین کمبود آب شرب جمعیتی بالغ بر ۶ میلیون نفر ساکن در استانهای اصفهان ویزد از در دستور کار وزارت نیرو قرار گرفته است. تامین آب مناطقی که مطابق اعلام شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور طی سالیان اخیر در شرایط بحرانی قرار گرفته است که علاوه بر اصلی ترین مشکل جمعیت ساکن در این دو استان ، هر عزیزی که در سال های اخیر به این مناطق و بخصوص اصفهان سفر کرده باشد آن را لمس نموده است.
تعهدات اشاره شده هرچند بر خلاف کلیه طرح های عمرانی کشور بسیار گسترده تر از دامنه تاثیرات زیست محیطی این طرح است ولی شرکت آب منطقه ای اصفهان خود را مطابق زمانبندی این تعهدات (تعهدات حین اجرا و تعهدات پس از اجرا و دوران بهره برداری) متعهد به انجام آن دانسته و گزارش های دوره ای خود را در این خصوص به سازمان محیط زیست ارسال می نماید . به همین دلیل نیز مطابق کلیه طرح های عمرانی در حال اجرای کشور، تمدید مجوز زیست محیطی این طرح نیز صادر شد.
از طرفی همانگونه که انسان محور موضوعات زیست محیطی است و سازمان محیط زیست نیز مطابق این اصل مهم تصمیم گیری در خصوصت اثیر طرح ها را تعیین می نماید لذا مورد تهدید تعطیل شدن این طرح با بهانه های مختلف بر خلاف اصول محیط زیستی بوده هرچند از سوی افرادی که در زیر پرچم دوستدار محیط زیست فعالیت می نمایند.
اینکه طرح های انتقال آب به تزریق مورفین به جای جراحی تعبیر شده است یک حرف عوام پسندانه بوده و در مجامع عملی مطابق بررسی های مختلف فنی ، زیست محیطی و غیره مزایا و معایب طرح مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و سپس تائید و یا رد میگردد .اقدامی که در سراسر جهان با این دستور العمل ، طرح های انتقال آب بیشماری به مطالعه و اجرا رفته است و طرح کوهرنگ سه نیز به همین روش عمل شده است . از طرفی با این تعبیر هر گونه انتقال در هر زمینه ای از قبیل جابجایی مردم ، جابجائی کالا و غیره تزریق مورفین است.
همچنین در این مقاله اشاره ای به بارگذاری بیش از توان حوضه آبریز زاینده رود در بالادست شده است که ضمن تائید بهتر بود جراحی و سبک جراحی آنرا نیز برای بهبود دائمی حوضه زاینده رود با توجه به پارامتر های موجود از قبیل جمعیت تحت پوشش و حقوق آب ارائه می شد.»