«حسین ناصری» روز چهارشنبه به ایرنا، گفت: با تکمیل اجرای این طرح، تکلیف پیاده راه خیابان امام خمینی (ره) یکبار برای همیشه مشخص و این مسیر با سیمایی جذاب و جدید در ایام دهه فجر یا حداکثر اسفند امسال افتتاح خواهد شد.
وی افزود: یکی از پروژه های این پیاده راه برچیدن تیرهای برق و زیرزمینی کردن همه کابلها و تاسیسات برقی است.
به گفته او با احداث کانال آب در این مسیر، مشکل تجمیع روان آبهای حاصل از بارندگی ها نیز حل خواهد شد.
رئیس شورای اسلامی شهر ساوه گفت: در وسط این پیاده راه مسیر ویژه ای برای خودروهای عمومی، امدادی و اورژانسی و همچنین تردد تاکسی ها تعریف می شود و از هر طرف نیز فضای پیاده با عرض هفت متر قابل استفاده برای شهروندان خواهد بود.
وی گفت: اکنون با جمع کردن حوضچه ها کار بهسازی پیاده راه آغاز شده و در صورتی که شرایط جوی برای تداوم کار مساعد باشد، نسبت به افتتاح نهایی در ایام دهه فجر انقلاب اسلامی خوشبین هستیم.
ناصری گفت: زیباسازی و جذابیت بصری یکی از ویژگی های مدنظر برای بهسازی پیاده راه امام است و در مقابل ورودی بازار سنتی نیز یک المان و نماد متناسب با فرهنگ بومی شهرستان طراحی و احداث می شود.
وی گفت: کار بهسازی خیابان طالقانی نیز با مساعدت شورای شهر و شهرداری در حال اجرا است و با جمع آوری تیرهای چراغ برق قدیمی این خیابان، از آنها برای تامین روشنایی بام ساوه و کمربندی غرب شهر منتهی به روستای نورعلی بیگ استفاده خواهیم کرد.
شهر ساوه با جمعیتی افزون بر ۲۲۰ هزار نفر دارای ۲ منطقه شهرداری است و در ۱۵ سال اخیر حدود ۲۰ منطقه حاشیه ای به آن الحاق شده است.