«اشرف شمسی» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: با توجه به اینکه عمر بیشتر کتابهای موجود در کتابخانههای خمین زیاد است ، در تماس با چند ناشر کشوری این معضل برای کتابخانههای خمین درمیان گذاشته شد که در نهایت انتشارات «افق »و «ققنوس» همکاری لازم را در تامین کتاب حوزه کتاب کودکان، ادبیات، پزشکی، تاریخ و علمی انجام دادند.
وی با اشاره به تولید ۶۰۰ برنامه محتوایی در فضای مجازی در قالب ۴۰ ساعت از زمان شیوع بیماری کرونا تاکنون از سوی کتابخانه های این شهرستان ادامه داد: کرونا شرایط استفاده از فضای مجازی برای ترویج فرهنگ کتابخوانی، معرفی نویسندگان و برترین کتابهای داخلی و خارجی را فراهم کرده است.
سرپرست اداره کتابخانه های عمومی خمین اضافه کرد: کتابداران این شهرستان از آغاز شیوع بیماری کرونا در فضای مجازی حضور فعال داشتند و با برگزاری نشست های کتابخوان، آموزش کاردستی و معرفی کتاب در شبکههای اجتماعی با اعضای کتابخانههای شهرستان در ارتباط بودند.
شمسی گفت: وبینارهای تخصصی، نقد کتاب، قصه گویی، نشست کتابخوان، معرفی کتاب، نمایشگاه کتابهای نورسیده، شاهنامه خوانی و رونمایی از کتاب در شبکههای اجتماعی از جمله برنامههای کتابخانههای خمین از زمان شیوع ویروس کرونا است.
سرپرست اداره کتابخانه های عمومی خمین منابع موجود در کتابخانههاهای شهرستان را ۱۱۳ هزار و ۹۷۷ جلد بیان کرد.
شمسی گفت: زادگاه امام راحل دارای ۶ باب کتابخانه عمومی است که سه باب آن در خمین و قورچیباشی و سه باب دیگر در روستاهای شهابیه، دهنو و رباط مراد است.
وی افزود: ۱۱ کتابدار در کتابخانههای عمومی این شهرستان به علاقهمندان به مطالعه خدمات ارایه میدهند و سه هزار و ۵۷۰ نفر عضو فعال این کتابخانهها هستند.
سرپرست کتابخانههای عمومی خمین از مردم فرهنگ دوست این شهرستان خواست تا آن دسته از کتابهای بهروز و قابل استفاده موجود در خانه را برای بهرهمندی علاقهمندان از جمله دانشآموزان و دانشجویان به این نهاد اهدا کنند.
خمین واقع در جنوب استان مرکزی ۱۰۵ هزار نفر جمعیت دارد.