پیشگیری از سکته مغزی با حذف نمک از رژیم غذایی

ایرنا دوشنبه 27 اردیبهشت 1400 - 15:03
اهواز – ایرنا – رییس مرکز بهداشت خوزستان گفت: حذف نمک از رژیم غذایی به‌طور قابل توجهی از افزایش فشار خون و سکته مغزی پیشگیری می‌کند.
پیشگیری از سکته مغزی با حذف نمک از رژیم غذایی

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز سید محمد علوی با اشاره به اینکه نمک از عوامل اصلی افزایش فشار خون بالا است اظهار داشت: در خواندن برچسب‌های مواد غذایی توجه کنید از آنجایی که اسم علمی نمک، کلرید سدیم است بر روی این برچسب‌ها، به جای نمک، سدیم درج شده است.

وی افزود: برای پیشگیری از فشار خون بالا به میزان سدیم درج شده بر روی برچسب‌های بسته‌های مواد غذایی دقت کنیم.
علوی ادامه داد: حداکثر نمک مصرفی روزانه نباید بیش از یک قاشق چایخوری (۲ هزار و ۳۰۰ میلی‌گرم) باشد که معمولا  نصف نمک مجاز از طریق غذاهای آماده و یا بسته بندی تامین می‌شود.

۲۷ اردیبهشت ماه روز جهانی فشار خون نامگذاری شده است.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.