به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز سید محمد علوی با اشاره به اینکه نمک از عوامل اصلی افزایش فشار خون بالا است اظهار داشت: در خواندن برچسبهای مواد غذایی توجه کنید از آنجایی که اسم علمی نمک، کلرید سدیم است بر روی این برچسبها، به جای نمک، سدیم درج شده است.
وی افزود: برای پیشگیری از فشار خون بالا به میزان سدیم درج شده بر روی برچسبهای بستههای مواد غذایی دقت کنیم.
علوی ادامه داد: حداکثر نمک مصرفی روزانه نباید بیش از یک قاشق چایخوری (۲ هزار و ۳۰۰ میلیگرم) باشد که معمولا نصف نمک مجاز از طریق غذاهای آماده و یا بسته بندی تامین میشود.
۲۷ اردیبهشت ماه روز جهانی فشار خون نامگذاری شده است.