مبارزه با آفت ملخ در ۴۰۰ هکتار اراضی کشاورزی استان سمنان انجام شد

ایرنا سه شنبه 28 اردیبهشت 1400 - 13:00
سمنان- ایرنا- مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: ۴۰۰ هکتار از اراضی شهرستان‌های میامی، دامغان، گرمسار و سمنان میزبان طرح مبارزه با آفت ملخ شکم‌بادمجانی است.
مبارزه با آفت ملخ در ۴۰۰ هکتار اراضی کشاورزی استان سمنان انجام شد

به گزارش ایرنا، عباس مشیریان روز سه شنبه به رسانه ها گفت: برنامه پایش و ردیابی آفت ملخ در استان سمنان به‌صورت مستمر ادامه دارد و با توجه به شرایط آب و هوایی پیش‌بینی می‌شود در روزهای آینده در شهرستان‌های مختلف استان سمنان مبارزه با این آفت بیشتر شود.

وی خاطرنشان کرد: مدیریت حفظ نباتات جهادکشاورزی استان سمنان برنامه‌ریزی لازم برای پیش‌آگاهی، ردیابی آفت، تأمین سموم موردنیاز و تجهیز ناوگان سم‌پاشی در این استان را انجام می دهد و آمادگی لازم برای مبارزه شیمیایی در سطح استان سمنان وجود دارد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به اینکه آفت ملخ به عنوان یکی از مخرب‌ترین آفات مزارع و باغات و مراتع شناخته می شود گفت: این آفت، در صورت عدم مبارزه اصولی، بخش قابل‌توجهی از گیاهان زراعی و مرتعی را از بین می‌برد و در واقع رقیبی سرسخت برای انسان و دام در مصرف غذا محسوب می‌شود.

وی گفت: در استان سمنان سالانه حدود۴۰ هزار هکتار از اراضی زراعی و باغی پایش و ردیابی با آفت ملخ صورت می‌گیرد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان افزود: سال گذشته حدود ۴ هزار هکتار مبارزه شیمیایی صورت گرفت که عمده‌ترین مناطق آلوده در استان بر اساس گزارش‌ها شامل مناطق خوش ییلاق، علی‌آباد رضاآباد خارتوران، اولنگ خوریان و کلاته‌های اطراف شهرستان شاهرود، مناطق قره‌قاچ، یخچال، سردره از توابع شهرستان گرمسار، مناطق رامه و ارجنه شهرستان آرادان، مراتع اپرت، رضاآباد، عباس‌آباد، گوشوارک، رسم رودبار و اطراف فولاد محله در شهرستان مهدی‌شهر است.

مشیریان اضافه کرد: سال گذشته در مراتع آهوان و مزارع روستای علاء در شهرستان سمنان، روستاهای خنار و امامزاده عبدالله از توابع سرخه، منطقه بادله، سعدآباد، سوسن وار، دیباج، مراتع کشت دشت وکجین دشت‏، معلمان، حسنیان و نصرت‌آباد از توابع شهرستان دامغان، مناطق کالپوش، فرود و تلوبین شهرستان میامی نیز مبارزه علیه آفت ملخ انجام شد.

در استان سمنان انواع آفت ملخ از نوع شکم بادمجانی، مراکشی، بومی و ایتالیایی  در استان سمنان مشاهده شده است.

از وسعت ۹.۷ میلیون هکتاری استان سمنان ۱۹۸ هزار هکتار اراضی کشاورزی است.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.