دکتر ابراهیم شکیبا روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در این طرح، ۳۹ هزار و ۷۵۲ مورد بازدید توسط بازرسین بهداشت محیط از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی و سامانههای آبرسانی استان انجام شد.
وی اضافه کرد: در این طرح نظارتهای بهداشتی بر فعالیت مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی از جمله محل تهیه و فروش زولبیا، بامیه، شیرینی سنتی، آش و حلیم، مساجد و اماکن متبرکه، رستورانها، کبابیها و اغذیه فروشیها تشدید شده بود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اظهار داشت: از تعداد بازدیدهای انجام شده، پنج هزار و ۲۳۲ مورد منجر به صدور اخطار و معرفی واحدهای صنفی متخلف به مراجع قضایی شد و ۳۹۴ واحد متخلف صنفی نیز پلمب شد.
وی یادآور شد: همچنین در این طرح، تعداد ۹۸۷ مورد بازدید بین بخشی با همکاری دادستانی، تعزیرات حکومتی، اتاق اصناف، بازرسی صمت، نیروی انتظامی، دامپزشکی و شهرداری انجام شده است.
شکیبا تاکید کرد: تعداد سه هزار و ۳۱۴ مورد کلرسنجی و ۴۲۸ نمونه برداری از آب شرب مصرفی و ۲۵۷ مورد نمونه برداری از مواد غذایی نیز توسط توسط بازرسین بهداشت محیط این معاونت در قالب این طرح انجام شد.
وی گفت: همچنین در این مدت تعداد ۶ هزار و ۵۰۵ مورد سنجش کیفیت مواد غذایی با تجهیزات بازرسی پرتابل انجام گردید.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت حدود ۷۰ هزار واحد صنفی دارد.