الکل با فناوری تولید از پسماند کارخانجات صنایع غذایی رو نمایی شد

خبرگزاری ایسنا چهارشنبه 26 آذر 1399 - 14:53
همزمان با هفته پژوهش و فناوری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از الکل با فناوری تولید از پسماند کارخانجات صنایع غذایی رونمایی کرد.
الکل با فناوری تولید از پسماند کارخانجات صنایع غذایی رو نمایی شد

با شیوع گسترده ویروس کرونا و در نتیجه افزایش تقاضا برای الکل به عنوان یک ضد عفونی کننده موثر در کنترل زنجیره انتقال این بیماری، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با شناسایی ظرفیت‌های موجود اقدام به تولید این محصول از پسماند کارخانجات صنایع غذایی کرد.

«دکتر ابوالفضل پهلوانلو»، معاون پژوهشی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی افزود: دانش فنی تولید الکل طبی، با خلوص بالا از پسماند کارخانجات صنایع غذایی در حال حاضر در این مرکز پژوهشی موجود است که با توجه به ویژگی‌های مواد اولیه به کار رفته در تولید آن از ارزش افزوده بسیار بالا برای تولید در مقیاس صنعتی برخوردار است.

مجری این طرح پژوهشی با بیان اینکه استفاده از تکنولوژی‌های نوین همواره در تولید محصولات مختلف مزیت رقابتی ایجاد نموده است ادامه داد: اتانول نیز از این قاعده مستثنی نیست و بر این اساس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با بهره گیری از تکنولوژی‌های نوین به دانش فنی تولید اتانول با قیمت بسیار پایین‌تر از قیمت تولید کارخانه‌های در حال فعالیت در ایران دست یافته است.

پهلوانلو افزود: در این فرآیند با بهینه سازی خط کامل تولید شامل فرمولاسیون و نوع ماده اولیه (پسماند کارخانجات صنایع غذایی)، باز طراحی راکتورهای تخمیر، بهینه سازی سیستم تخمیر و هوشمند سازی برج تقطیر سیستم تولید الکل بازآفرینی شد. 

به گزارش روابط عمومی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، وی با بیان اینکه پساب ناشی از تولید الکل به این روش جهت استفاده در غذای دام کاربرد دارد گفت: این مجموعه آمادگی کامل دارد کلیه دستاوردها در خصوص استقرار کامل خط تولید و همچنین فرآیندهای کنترل کیفیت محصول نهایی را به واحدهای تولیدی کشور واگذار نماید.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

بیشتر بخوانید