مهدی اعیانمنش شنبه اول خرداد به خبرنگاران گفت: همه ساله با فراهم سازی شرایط امنیتی و رفاهی لازم، بازار مخصوص خرید و فروش محصول بَر انجیر در استهبان راه اندازی میشود که علاوه بر نظارت این بازار، کارشناسان کیفیت بر انجیرها و آفت های احتمالی را بررسی میکنند و باغداران با آرامش خاطر و بهدور از هر گونه حاشیه معاملات خود را انجام میدهند.
اعیانمنش اضافه کرد: استفاده نکردن از کود شیمیایی و استفاده کم از سموم کشاورزی در شرایط دیم باعث شده انجیر تولیدی شهرستان استهبان، به لحاظ طعم و کیفیت در دنیا بی نظیر باشد.
مدیر جهاد کشاورزی استهبان ادامه داد: وجود مرکز تخصصی تحقیقاتی انجیر در استهبان باعث شده تا مسائل روز انجیرستانها پیگیری شود و قبل از بوجود آمدن بحران با تجارب خود و انجام تحقیقات در شرایط مختلف آب و هوایی به تولید انجیر در استهبان اقدام شود.
اعیانمنش انواع ارقام این محصول را دانه سفید، پوزدنبالی، کوهکی، تومسجدی، خرمایی، ویل وحشی، شاه انجیری، قاسمی، دانهسبز، آتشی، فریدونی، آبگزی، فعلسربسته و مهارلویی عنوان کرد و گفت: سطح زیرکشت درخت "بر" انجیر در استهبان بیش از ۷۰۰ هکتار است و از آن سالانه هزار و ۲۰۰ تن محصول بر تولید میشود.
انتهای پیام