طرز تهیه آش آلو مخصوص روز‌های سرد

باشگاه خبرنگاران پنج شنبه 27 آذر 1399 - 05:26
در گزارش زیر همراه ما باشید طرز تهیه آش آلو خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در مطلب زیر همراه ما باشید تا تمام فوت و فن‌های طرز تهیه آش آلو خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

موادلازم: برای ۶ نفر

برنج
۱ استکان
گوشت چرخ کرده
۰/۵ کیلو
سبزی آش
۱ کیلو
پیاز
۳ عدد
لپه نصف استکان
آلوی تازه ۱ کیلو
یا آلوی خشک ۲۵۰ گرم
نمک به مقدار کافی
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
فلفل به مقدار کافی


بیشتر بخوانید

طرز تهیه:

پیاز را سرخ کنید و زرد چوبه را به آن بیفزایید.

لپه و برنج را با پیاز در آب بریزید و بپزید.

گوشت را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کنید و به صورت کوفته ریزه در آورید.

برنج و لپه که نیم پز شدند، سبزی خرد شده را در آن‌ها بریزید.

پس از پختن سبزی، کوفته ریزه‌ها به مواد قبلی بیفزایید.

هسته آلوی تازه را بگیرید و در آخر کار اضافه کنید و بگذارید آش جا بیفتد.

در مورد آلوی خشک باید زودتر آن را در آش ریخت.

با نعنا داغ و پیاز داغ روی آش را تزئین کنید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

 

منبع خبر "باشگاه خبرنگاران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.