افراد حساس به طعم تلخی، کمتر کرونایی می‌شوند

عصر ایران یکشنبه 09 خرداد 1400 - 09:10
محققان پی بردند افرادی که به تلخی بسیار حساس هستند نه تنها کمتر به کووید Û±Û¹ مبتلا می‌شوند، بلکه در صورت ابتلا، مدت زمان کمتری در بیمارستان بستری می‌شوند.
 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ در یک مطالعه جدید محققان پی بردند افراد حساس به طعم تلخی در مقایسه با افراد حساس به طعم تندی، علائم کووید ۱۹ را فقط در مدت پنج روز تجربه کردند، در حالی که در بین افراد دیگر این مدت ۲۳ روز بود.
 
اینکه دقیقاً چطور طعم و مزه بر خطر ابتلاء به کووید ۱۹ تأثیر دارد مشخص نیست، اما محققان در این باره یک فرضیه دارند.
 
گیرنده‌های چشایی مزه تلخ از جمله یک مورد به نام T Û² R ۳۸، در جوانه‌های چشایی زبان یافت می‌شوند.
 
دکتر «Ù‡Ù†Ø±ÛŒ بارهام»ØŒ سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «Ù‡Ù†Ú¯Ø§Ù…ÛŒ که T Û² R Û³Û¸ تحریک می‌شود، با تولید اکسید نیتریک برای کمک به از بین بردن یا جلوگیری از تکثیر بیشتر ویروس‌ها در مخاط تنفسی به آن واکنش می‌دهد.»
 
وی در ادامه می‌افزاید: «Ø§ÛŒÙ† غشا‌های مخاطی سیستم تنفسی را پوشانده و محلی برای ورود ویروس‌ها از جمله کروناویروس را ایجاد می‌کند که باعث ایجاد کووید Û±Û¹ می‌شود.»
 
در حال حاضر چندین مطالعه در حال بررسی چگونگی تأثیر گیرنده‌های چشایی تلخ بر خطر ابتلاء به کووید Û±Û¹ و سایر عفونت‌های دستگاه تنفسی فوقانی هستند.

منبع خبر "عصر ایران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.