به گزارش خبرگزاری تسنیم از نطنز ، خبرگزاری تسنیم در گزارشی با تیتر "تخریب قلعه وشاق و محیط زیست نطنز با فعالیت معادن؛ چرا مسئولان سکوت کردند؟+ فیلم" به مشکلات معادن نطنز پرداخته بود و مسئولان نیز نسبت به این گزارش واکنش نشان دادند.
با پیگیری صورت گرفته گزارش تسنیم به نتیجه رسید و مقرر شد معادن نطنز ساماندهی شده و ضایعات آنان نیز به صورت مدیریت شده امحا شود و از رهاسازی در بستر رودخانه جلوگیری شود و صاحبان معادن نسبت به این اقدامات پیگیری لازم را انجام دهند.
منصور شیشه فروش مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در نطنز با اشاره به فعالیت 70 معدن در شهرستان نطنز اظهار داشت: در این نشست موضوعاتی از قبیل سیل، حوادث جادهای، برق و معادن مطرح شد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به اقدامات لازم برای کنترل کانونهای گرد و غبار در هشت سال گذشته تاکید کرد: 59 هزار و 35 هکتار عملیات بیابانزدایی معادل اعتبار 64 میلیارد تومان انجام شده است و 10 هزار هکتار نهالکاری و 806 هزار هکتار مالچپاشی بر روی عرصههای با توان ایجاد گرد و غبار اجرا شده است.
وی به موضوع بیماری سالک اشاره کرد و گفت: 90 کانون بیماری سالک در استان اصفهان شناسایی شده است و با توجه به کم آبی و فعالیت کانونهای گرد و غبار این بیماری تشدید میشود که نیاز به اعتبار 15 میلیارد تومانی برای دانشگاههای علوم پزشکی اصفهان و کاشان است تا در راستای مبارزه با بیماری سالک در اصفهان اقدام شود.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان همچنین با اشاره به مصرف بالای برق در سطح استان افزود: کم بارشی سبب کاهش حجم مخازن نیروگاههای برقآبی در کشور و کاهش تولید برق نیروگاهها و ایجاد عدم توازن تولید و مصرف برق شده است و وزارت نیرو با هدف تأمین برق پایدار، اجرای برنامه مدیریت مصرف با همکاری تمام مشترکان را به اجرا در میآورد.
وی گفت: حمایت کشاورزی برای خاموش کردن پمپهای آب چهار ساعت در شبانه روز، خاموش کردن روشنایی سرمایشی پس از مدت کار، تنظیم وسایل سرمایشی کاهش مصارف ساختمانهای اداری و نهادهای عمومی و بانکها و کاهش مصارف مشترکان پر مصرف خانگی و تجاری با استفاده از استارت آپها، شناسایی و جلوگیری از فعالیت مصارف غیرمجاز رمز ارز، اطلاعرسانی و آموزش همگانی و فرهنگسازی اصلاح الگوی مصرف اشاره کرد.
شیشهفروش در خصوص موضوعات و مصوبات نشست ستاد مدیریت بحران شهرستان نطنز نیز گفت: مقرر شد معادن منطقه نطنز علاوه بر خودداری از رهاسازیِ ضایعات و نخالههای معدنی در حریم و بستر رودخانهها، هر چه سریعتر، ضایعات سنگ را جمعآوری کنند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: اقداماتی برای جلوگیری از حوادث غیر طبیعی صورت گرفته از جمله اجرای طرح مطالعاتی حریم بسترهای رودخانه به طول 64 کیلومتر که امسال 50 کیلومتر آن در دست اقدام است و برای تعیین حریم رودخانه نیز مطالعات اولیه انجام شده است.
شیشه فروش گفت: اداره آب و فاضلاب با همکاری جهاد کشاورزی نطنز نسبت به تامین آبِ شرب و آب مورد نیاز باغات از طریق آبرسانی سیار در روستاها و مناطق کم آب در فصل تابستان اقدام کند و اداره منابع آب نطنز موظف شد امسال، پنج کیلومتر از مسیلها و رودخانههای اصلی شهر نطنز را لایروبی کند و مقررشد شهرداری نطنز با همکاری اداره منابع آب، برای 500 مترِ دیگر از مسیلها و رودخانههای پرخطر، دیواره ساحلی و طرح هدایت و جمع آوری آبهای سطحی بسازند.
شیشه فروش در ادامه با اشاره به موضوع تردد خودرو های شوتی در ازادراه اصفهان – نطنز – کاشان اشاره کرد و گفت: جهت جلوگیری از این نوع رفتارهای غیر قانونی و بروز حوادث جادهای احتمالی مقرر شد یک مکان ویژه ایست بازرسی در این مسیر راهاندازی شود.
انتهای پیام/804/ ت