بیشترین و مهمترین آسیب‌های ذرت بو داده

پارسینه چهارشنبه 12 خرداد 1400 - 12:16
ذرت بوداده اگرچه از تنقلات محبوب بین مردم محسوب می‌شود اما می‌تواند آسیب‌هایی جدی را برای سلامتی به دنبال داشته باشد.

پاپ کورن یکی از بهترین میان وعده‌هایی است که پیر و جوان آن را دوست دارند، اما این ماده غذایی چقدر برای سلامتی عمومی و سلامت دندان‌های شما مفید و یا بد است؟

در این گزارش برجسته‌ترین و مهمترین آسیب‌های ذرت بوداده را مرور می‌کنیم:

۱- خوردن دانه‌های جامد ذرت که موقع بوداده شدن باز نشده اند منجر به شکستگی دندان می‌شود.

۲- پوسته‌های ذرت بو داده در مکان‌های بسیار باریکی بین لثه و دندان قرار می‌گیرد.

۳- این پوسته‌ها احتمال عفونت لثه‌ها را افزایش می‌دهد، زیرا گاهی اوقات باعث ایجاد آبسه در دهان می‌شود.

۴- ذرت بو داده شده در مایکروویو باعث ایجاد مشکل در ریه‌ها می‌شود.

۵- اگر مراقب گاز آزاد شده از ذرت‌ها هنگام بو دادن آن‌ها نباشید، ممکن است بینایی خود را از دست بدهید، زیرا قرنیه چشم تحت تاثیر قرار گرفته و فرد نابینا می‌شود.

منبع خبر "پارسینه" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.