حمللات هکری اخیر فوق العاده پیچیده و گسترده بود

صدا و سیما شنبه 29 آذر 1399 - 13:00
رئیس شرکت مایکروسافت حملات هکری اخیر به برخی سازمان‌های آمریکایی را فوق العاده پیچیده و بسیار گسترده توصیف کرد.
  به گزارش سرویس بین الملل­ ­­خبرگزاری صدا و سیما "بِرَد اسمیت" رئیس شرکت مایکروسافت در مصاحبه با شبکه تلویزیونی‌ای بی سی نیوز گفت: آن چه که هکر‌ها اخیرا در حملات سایبری به برخی سازمان‌های آمریکایی انجام دادند این بود که به سیستم مدیریت یک شرکت نرم افزار آمریکایی نفوذ کردند و این شرکت نرم افرازی اطلاعات و برنامه‌های به روز شده خود را در اختیار بیش از ۱۸ هزار کاربر و مصرف کننده در سراسر جهان قرار می‌داد؛ بنابراین باید به این حمله سایبری به عنوان بعنوان اقدامی برای ایجاد اختلال در زنجیره پشتیبانی از فناوری نگاه کرد.
این حمله زنجیره پشتیانی و همچنین امنیت همه این ۱۸ هزار سازمان را با خطر مواجه می‌کند. هکر‌ها بعد از ورود به این سیستم در مرحله بعد تصمیم گرفته اند که وارد چه سازمان‌هایی بشوند و اختلالات بیشتری در درون آن انجام دهند.
وی افزود ما در تحقیقات اولیه در مایکروسافت متوجه شده ایم که بیش از ۴۰ سازمان در سراسر جهان که حدود ۸۰ درصد آن‌ها در داخل آمریکا هستند در این حملات سایبری هدف قرار گرفته اند. بخشی از سازمان‌هایی که در این حملات سایبری در آمریکا هدف قرار گرفته اند بخش‌های حساس دولت فدرال آمریکا هستند.
رئیس مایکروسافت ما هم همزمان با دیگران که توجه خود را بر حملات سایبری متمرکز کرده بودند از این حملات مطلع شدیم. معتقدم این حملات سایبری فوق العاده پیچیده بودند و به شیوه‌ای کاملا هوشمندانه طراحی شده بودند. این حملات بر اساس حملاتی طراحی شده بودند که ما سه سال پیش در اوکراین شاهد آن‌ها بودیم. اما در آن زمان جهان به شکل یک صدا اعلام کرد که صرفنظر از انجام این اقدامات برای فعالیت‌های جاسوسی نباید به اخلال در محصولات مشروع منجر شوند. بنظر من درسی که ما از آن حمله و حمله اخیر می‌گیریم این است که نمی‌توان مطمئن بود که این نوع حملات تکرار نشوند و یا همه کشور‌ها از مقررات مخصوص در این زمینه تبعیت کنند.
رئیس شرکت مایکروسافت در پاسخ به سئوالی درباره تحقیقات این شرکت در خصوص حملات سایبری احتمالی در هنگام برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا هم گفت: بیش از ۵۰۰ مهندس امنیت فضای سایبری ما هفته جاری با بخش‌هایی از دولت آمریکا و سازمان‌هایی دیگر حملات احتمالی سایبری را در جریان انتخابات ریاست جمهوری آمریکا شروع کرده اند و بزرگ‌ترین درس برای ما این است که یاد بگیریم در آینده بسیار زودتر وقوع این نوع حملات را شناسایی کنیم.

منبع خبر "صدا و سیما" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.