حضرت زینب(س) باید به عنوان الگوی تربیتی روح و روان معرفی شود

خبرگزاری مهر شنبه 29 آذر 1399 - 13:24
بجنورد- مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی با اشاره به نبود آرامش روحی و روانی در بشر امروز اظهار کرد: حضرت زینب(س) یک الگوی تربیتی موفق است که می‌تواند به‌عنوان یک الگوی کارآمد معرفی شود.
حضرت زینب(س) باید به عنوان الگوی تربیتی روح و روان معرفی شود

حجت‌الاسلام علی خادمی در گفتگو با مهر با بیان اینکه آرامش روحی و روانی گمشده بشر امروز است، به تبیین سیره حضرت زینب (س) در این زمینه پرداخت و اظهار کرد: آرامش روحی و روانی، نداشتن اضطراب، استرس، افسردگی و نگرانی از دغدغه‌های بشر امروز است و بشر امروز برای دستیابی به این موهبت عظیم الهی به هر مستمسکی دست می‌اندازد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی ادامه داد: حاصل تلاش‌های بشر برای دستیابی به آرامش، چیزی جز ناکامی و اضطراب و افسردگی گسترده‌تر و عمیق‌تر نبوده زیرا به اصل ماجرا ورود نمی‌کنند.

وی افزود: به همین جهت یکی از شئون اصلی ائمه اطهار (ع) به‌عنوان رهبران فکری و عملی جامعه بشری مرجعیت آن حضرات برای پاسخگویی به تمام مسائل انسان و جامعه انسانی است که قدرت درونی، استحکام شخصیتی و بهداشت روانی و سلامت روحی به دنبال می‌آورد.

حجت‌الاسلام خادمی با بیان اینکه حضرت زینب (س) در قله آرامش روحی و روانی قرار داشت، گفت: آل الله مظهر ذکر الله و محور آرامش و اسوه سکون عالم هستند و یکی از بارزترین اسوه‌های آل اللهی در این خصوص شخصیت سترگ حضرت عقیله بنی‌هاشم حضرت زینب کبری (س) است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی در انتها خاطرنشان کرد: حضرت زینب (س) یک الگوی تربیتی موفق سلامت و بهداشت روان و کنترل تکانه است که می‌تواند به‌عنوان یک الگوی کارآمد، در زمینهٔ مدیریت اختلالات روحی و روانی پس از داغ‌دیدگی معرفی شود.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.