حجتالاسلام علی خادمی در گفتگو با مهر با بیان اینکه آرامش روحی و روانی گمشده بشر امروز است، به تبیین سیره حضرت زینب (س) در این زمینه پرداخت و اظهار کرد: آرامش روحی و روانی، نداشتن اضطراب، استرس، افسردگی و نگرانی از دغدغههای بشر امروز است و بشر امروز برای دستیابی به این موهبت عظیم الهی به هر مستمسکی دست میاندازد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی ادامه داد: حاصل تلاشهای بشر برای دستیابی به آرامش، چیزی جز ناکامی و اضطراب و افسردگی گستردهتر و عمیقتر نبوده زیرا به اصل ماجرا ورود نمیکنند.
وی افزود: به همین جهت یکی از شئون اصلی ائمه اطهار (ع) بهعنوان رهبران فکری و عملی جامعه بشری مرجعیت آن حضرات برای پاسخگویی به تمام مسائل انسان و جامعه انسانی است که قدرت درونی، استحکام شخصیتی و بهداشت روانی و سلامت روحی به دنبال میآورد.
حجتالاسلام خادمی با بیان اینکه حضرت زینب (س) در قله آرامش روحی و روانی قرار داشت، گفت: آل الله مظهر ذکر الله و محور آرامش و اسوه سکون عالم هستند و یکی از بارزترین اسوههای آل اللهی در این خصوص شخصیت سترگ حضرت عقیله بنیهاشم حضرت زینب کبری (س) است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی در انتها خاطرنشان کرد: حضرت زینب (س) یک الگوی تربیتی موفق سلامت و بهداشت روان و کنترل تکانه است که میتواند بهعنوان یک الگوی کارآمد، در زمینهٔ مدیریت اختلالات روحی و روانی پس از داغدیدگی معرفی شود.