«تورج کرمیان» روز پنجشنبه در این رابطه به ایرنا اظهار داشت: به منظور حفظ سلامت و بهداشت عمومی شهروندان، اداره دامپزشکی اقدام به تشدید نظارت در مراکز تولید و بسته بندی فرآورده های خام دامی کرده است.
وی افزود: از ابتدای سال تاکنون بیش از ۶ هزار مورد بازرسی از مراکز عرضه و توزیع فرآورده های خام دامی شامل رستوران ها، کارخانجات و کبابی ها در تمام نقاط توسط کارشناسان انجام شده است.
کرمیان با بیان اینکه کارشناسان در این بازرسیها، ۱۱ تن فرآورده خام دامی غیربهداشتی و غیرقابل مصرف انسانی را کشف و ضبط کردند، گفت: در این رابطه ۱۶ پرونده قضایی تشکیل، ۶ واحد صنفی و ۲ کارخانه خوراک دام به دلیل تخلفات بهداشتی به دستور مقام قضایی پلمب شد.
رییس اداره دامپزشکی کرمانشاه به کشتارهای غیرمجاز در سطح شهر اشاره کرد و یادآور شد: چرخه بهداشتی که در کشتارگاه برای بررسی سلامت دام انجام میشود در کشتارهای خیابانی وجود ندارد لذا از شهروندان در خواست داریم از خرید گوشتهای بدون برچسب و مهر دامپزشکی پرهیز کنند و گوشت و مرغ مورد نیاز خود را از مراکز معتبر تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.
مردم هرگونه پیشنهاد و یا انتقاد خود را از طریق سامانه تلفنی ۱۵۱۲ و یا سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۵۱۲ با ما در میان بگذارند.
به گزارش ایرنا، در استان کرمانشاه سالیانه ۴۰ هزار تن گوشت قرمز و ۷۵ هزار تن گوشت مرغ تولید میشود که از این تولیدات، سالیانه ۱۰ هزار تن گوشت قرمز و ۱۲ هزار تن گوشت سفید (مرغ) مازاد بر مصرف نیاز به سایر استانها ارسال میشود.