عیسی راستین نسب روز دوشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این گیاه به دلیل نیاز کم به آب جایگزین مناسبی برای ذرت علوفه ای به ویژه در سال های تنش آبی است.
وی با اشاره به بالا بودن میزان برداشت گیاه علوفه ای سورگوم در واحد سطح تاکید کرد: کشت این محصول درآمد خوبی را نصیب بهره برداران می کند.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: کشت محصول ذرت علوفه ای در مناطق سردسیری استان آغاز شده و این روزها زمان مناسبی برای کشت گیاه علوفه ای سورگوم است.
سورگوم زراعی گیاهی از خانواده غلات است که در ایران ذرت خوشهای نامیده میشود،با توجه به شباهت ظاهری این گیاه با ذرت و ارزن که سبب شده آمار سطح کشت این ۲ گیاه با هم مخلوط شود، برای ایجاد تمایز میان آنها سورگوم که یک اسم جهانی برای این گیاه است استفاده میشود.
سورگوم از نظر اهمیت در بین غلات در دنیا بعد از گندم، برنج، ذرت و جو در مقام پنجم قرار دارد.
راستین نسب همچنین از کاهش 2 هزار هکتاری کشت برنج در استان نسبت به سال گذشته خبر داد و اضافه کرد: امسال خزانه گیری برنج در سه هزار هکتار از مزارع استان انجام شده در حالی که معمولا پنج هزار هکتار برنج در استان کشت می شود.
وی تاکید کرد: امسال کشت برنج در کهگیلویه و بویراحمد به دلیل خشکسالی با محدودیت و تنها در شالیزارهای نزدیک به رودخانه ها انجام شده است.
سالانه ۹۷۲ هزار تن انواع محصولات کشاورزی در استان ۷۲۶ هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد تولید میشود.