به گزارش ایرنا، حجتالاسلام حمیدرضا مهدوی ارفع روز سه شنبه در نشست بصیرتی که با محوریت بسترسازی برای مشارکت حداکثری در انتخابات در حسینیه امامزاده حسین(ع) برگزار شد، افزود: انتخابات قرار بود یک فرصت برای کشورها باشد اما برای خیلی از جوامع تهدید می شود و در انتخابات اخیر ایران نیز مشاهده کردیم که دلسوزان نظام دلهره می گیرند.
وی گفت: انقلاب اسلامی هرساله به طور میانگین یک انتخابات داشته است و به جای اینکه از این فرصت برای توسعه کشور بهره بگیریم اما از فرایند ثبت نام تا اعلام نتیجه صلاحیتها دلهره گرفته ایم.
این مسوول با بیان اینکه وقتی صاحب امکاناتی می شویم ابتدا باید فرهنگ آن را در جامعه ایجاد کنیم، افزود: انتخابات بعد از سالها مبارزه برای تحقق حکومت اسلامی به دست آمده و باید کسانی که وظیفه فرهنگ سازی دارند به خوبی ابعاد و اهمیت آن را برای مردم تبیین کنند.
مهدوی ارفع گفت: باید فهم درست برای استفاده از ظرفیت انتخابات را به جامعه منتقل کنیم و اندیشه حضور حداکثری در انتخابات و احساس تغییر در جامعه را ترویج دهیم.
وی گفت: باید فرهنگ انتخابات در جامعه جا بیفتد که انتخابات در پیش داریم و خصومتی میان نامزدها و هواداران آنها نیست.
مهدوی ارفع اضافه کرد: در انقلاب اسلامی مهمترین نقطه، اراده مردم از نظر امام راحل بوده است و باید عزم مردم در اداره کشور با حضور حداکثری در انتخابات جاری و ساری شود.
وی گفت: رای مردم در انتخابات بسیار تعیین کننده است و باید با امر به معروف و نهی از منکر مردم را به حضور در انتخابات تشویق کنیم.
این مسوول افزود: انتخابات فضای تحول و نه تغییر است و ما خواستار تحول هستیم و باید همه چیز از ریشه به نفع مردم تحول یابد.
مهدوی گفت: باید از نامزدها برنامه آنها را برای تحول در کشور مطالبه کنیم تا شاهد حل مشکلات کشور در کوتاه ترین زمان باشیم.
وی با اشاره به ویژگی کاندید اصلح از نظر نهج البلاغه، افزود: امیرالمومنین در خطبه ۲۰۹ نهج البلاغه می فرماید کارگزاران در هنگام مسوولیت باید در حد ضعیفترین افراد جامعه زندگی کنند و سطح زندگی آنها در حد مردم عادی باشد.