تولید گوشت قرمز در شوط افزایش می یابد

خبرگزاری ایسنا چهارشنبه 19 خرداد 1400 - 09:44
فرماندار شوط گفت: طرح بره پرواری در شوط با هدف اضافه شدن ۵۵ تن گوشت در سال به تولیدات گوشت قرمز شهرستان اجرا می شود.
تولید گوشت قرمز در شوط افزایش می یابد
تزئینی

حسن عبدالهی اصل در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه عملیات احداث طرح بره پرواری ۳۰۰ راسی در شوط آغاز شده، افزود: این پروژه در زمینی به مساحت ۵۰۰۰ مترمربع که ۲۰۰۰مترمربع آن مسقف، ۱۰۰۰ متر مربع آن سیلو و بقیه محوطه بره پروار است، احداث می شود.

به گفته وی برای اجرای این پروژه مبلغ ۱۷ میلیارد ریال اعتبار تسهیلات بانکی از محل صندوق توسعه ملی هزینه خواهد شد و با به بهره برداری رسیدن این پروژه نیز  به مقدار ۵۵ تن در سال به تولیدات گوشت قرمز شهرستان اضافه خواهد شد.

فرماندار شوط با اشاره به اینکه، با اجرای این طرح برای ۱۰ نفر به صورت مستقیم وغیر مستقیم اشتغال فراهم می شود، افزود: ۸۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی به طرح های اشتغال روستاییان تخصیص داده می شود.

 عبدالهی افزود: امسال از محل اعتبارات اشتغال روستاییان و عشایر برای اجرای ۳۰ طرح کشاورزی شامل دامداری ، صنایع تبدیلی ، مرغداری وتوسعه باغات اعتبار اختصاص یافته است.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.