طرز تهیه تخمه کدو اسپایسی ، پیشنهاد ویژه یلدایی

باشگاه خبرنگاران یکشنبه 30 آذر 1399 - 05:35
در گزارش زیر طرز تهیه تخمه کدو اسپایسی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درگزارش زیر قصد داریم شما را با طرز تهیه تخمه کدو اسپایسی آشنا کنیم.

مواد لازم

تخمه کدو- یک و نیم فنجان
کره آب شده - ۲ قاشق چای‌خوری
نمک، فلفل، پودر سیر - به میزان دلخواه
ادویه کاجون (اختیاری) - نصف قاشق چای‌خوری
مواد ادویه کاجون
آویشن خشک - دو و یک چهارم قاشق غذاخوری
پودر سیر - ۲ قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا - دو و نیم قاشق غذاخوری
پودر پیاز - یک قاشق غذاخوری
فلفل قرمز - نصف قاشق غذاخوری
فلفل سیاه -یک قاشق غذاخوری
نمک - نصف قاشق غذاخوری
(همه مواد را با هم مخلوط کنید)


بیشتر بخوانید:


روش تهیه
۱- فر را روی دمای ۱۴۸ درجه سانتی گراد قرار دهید. تخمه‌های کدو را بشویید و آب کشی کنید.

۲- می‌توانید تخمه‌ها را کامل تمیز نکنید و مقداری از رشته‌های کدو را برای طعم بهتر نگه دارید.

۳- تخمه‌های کدو را داخل کاسه‌ای بریزید. کره آب شده را به آن اضافه کنید و سپس نمک، فلفل، پودر سیر و ادویه کاجون را به آن بیفزایید.

۴- تخمه‌ها را خوب با کره و ادویه ترکیب کنید تا مزه دار شود.

۵- تخمه‌ها را داخل سینی فر بریزید و پخش کنید.

۶- سینی فر را به مدت ۴۵ دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید.۷- گاهی تخمه‌ها را هم بزنید تا همه جای آن برشته شود.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

منبع خبر "باشگاه خبرنگاران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.