فاطمه پدیداریان روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: همه کسانی که دغدغه برگزاری انتخابات را دارند باید با پرهیز از نگاههای حزبی، جناحی، فامیلی و قومی برای بندگی خدا و مصلحت مردم فعالیت کنند و تلاش کنیم با جلب اعتماد مردم حضور و مشارکت به حداکثر برسد.
وی اظهار داشت: اهمیت حفظ وحدت و پرهیز از مناقشات و دامن زدن به اختلافات در جامعه تا بدان جاست که رهبر معظم انقلاب پیش از این با صراحت فرموده بودند: حفظ وحدت را اصل قرار بدهیم و اگر تکلیف شرعیای هم احساس کردیم، ولی دیدیم عمل به این تکلیف ممکن است مقداری تشنج به وجود آورد و وحدت را از بین ببرد، قطعاً انجام آنچه که تصور میکردیم تکلیف شرعی است، حرام است و حفظ وحدت واجب خواهد بود.
مسوول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد بروجرد گفت: انتخابات از لحاظ داخلی یک نوسازی و یک نفس تازه برای بخش اجرایی است زیرا افراد تازه ننفس و پرانگیزه وارد کار می شوند و این موضوع برای پیشرفت توسعه کشور مفید است.
پدیداریان افزود: حضور و مشارکت مردم در انتخابات از لحاظ بین المللی نشاندهنده اقتدار ملی است، مردم از مهمترین عناصر در برگزاری انتخابات پرشور و همچنین عوامل اصلی در سرنوشت کشور هستند، اکنون عرصه ای حساس برای ورود جدی و نقش آفرینی مردم در سرنوشت کشور و نظام است.
وی بیان کرد: ما علاوه بر ایجاد شور و نشاط در فضای انتخاباتی و ترغیب مردم به حضور حداکثری و آگاه سازی جامعه و پرهیز از انتخابات هیجانی، میتوانیم با تبیین سخنان رهبری و همچنین مطالعه و معرفی شاخصه های انتخاب اصلح، مردم را در جهت بهترین انتخاب یاریگر باشیم.
وی با اشاره به اینکه انتخابات امسال از حساسیت خاصی برخوردار است تصریح کرد: دیگر فرصت آزمون و خطا نیست و باید در این شرایط با انسجامِ داخلی و فارغ از همه کاستیها و فشارها، فردی اصلح و مدبر را برای در دست گرفتن اوضاع کنونی انتخاب کنیم.
مسئول بسیج دانشجویی خواهران دانشگاه آزاد بروجرد گفت: امروز دلیل مشکلات پیشآمده در بخشهای اقتصادی و معیشتی این است که برخی از مدیریتهای نظام را افرادی برعهده گرفتهاند که شایستگی لازم را نداشته و سبب مشکلاتی شده است.
پدیداریان افزود: جوانان در انتخابات با ایجاد فضای مطالبه گری و نقد منصفانه درست و بدون غرض ورزی از جریانات و نامزدهای انتخابات در چارچوب قانون اساسی و با ورود در مسئله انتخابات نقش روشنگری جامعه و جریان سازی عظیم سیاسی را به عهده دارند و این امر موجب می شود بلوغ فکری جامعه به نمایش گذاشته شود.
وی اظهار داشت: انتخابات یک رفراندم سیاسی است و مانند دیگر انتخابات ریاست جمهوری انتخاب سرنوشت کشور برای دوره چهار ساله می باشد.
وی بیان کرد: برخی افراد در انتخابات با شعارهای جوانپسندانه از ظرفیت نیروی جوان برای در دست گرفتن قدرت استفاده کردهاند اما در عمل به گونهای متفاوت رفتار کردهاند از این رو جوانان باید مراقب باشند که تحت تاثیر جریانهای قدرت قرار نگیرند تا آنها نتوانند با شعارهای جوان پسند، صندلیها را جا به جا کنند.
وی با اشاره به اینکه مردم ما اطلاعات و بلوغ سیاسی بالایی دارند افزود: ملت ایران از نظر بلوغ سیاسی در سطح بالایی قرار دارند و با ارایه راهکارِ درست و صحیح و ارشادِ بهموقع می تواند از این سیاست زدگی جلوگیری کنند انتخابات برای مردم هم حق و هم وظیفه است مردم حق دارند نسبت به تعیین سرنوشتشان دخالت کنند و شرکت در انتخابات نیز یک وظیفه است که کشورشان دچار مخاطرات نشود.
مسوول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد بروجرد گفت: دستگاههای جاسوسی برخی کشورها و از همه بدتر آمریکا و رژیم صهیونیستی تلاش دارند تا انتخابات را بی رونق کنند و به همین دلیل یا برگزارکنندگان را به مهندسی انتخابات، و یا شورای نگهبان را متهم میکنند و یا تلاش دارند با القای بیاثر بودن رأی مردم در بهبود اوضاع، مردم را دلسرد کنند.
پدیداریان افزود: دشمن درتلاش است تا با دلسرد کردن مردم از حضور حداکثری در انتخابات به انقلاب اسلامی ایران ضربه وارد کند ولی مردم وظیفه دارند در صحنه انتخابات حاضر شوند که امیدواریم حضور پررونقی را در انتخابات ۲۸ خرداد امسال شاهد باشیم.
سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ همزمان با سراسر کشور در لرستان برگزار می شود.