حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آل هاشم در دیدار با کارکنان نهضت سواد آموزی استان بهمناسبت سالگرد تاسیس این نهاد انقلابی به فرمان تاریخی امام (ره)، افزود: سوادآموزی علاوه بر آموزش خواندن و نوشتن، تلاشی برای تطبیق افراد بیسواد با محیط اطراف و جهانی که همواره دچار تحول است.
وی با بیان اینکه این نهاد یکی از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است، ادامه داد: در این نهاد، دو فعالیت ارزشمند باسواد کردن و تعمیم این مهم در اقصی نقاط کشور و دورترین مکانها، انجام میشود.
نماینده ولی فقیه در استان خاطرنشان کرد: در سایه برکات این نهاد، هستند افرادی که از سواد آموزی به تحصیلات عالی رسیدهاند.
وی با بیان اینکه امروز در شرایط حساس رسالت مقابله با جهل و بی سوادی هستیم، گفت: همکاری و مساعدت تمامی مردم، نهادها، دستگاهها و ارگانهای دولتی و غیر دولتی در تحقق اهداف این نهاد مقدس ضروری است.
حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم در پایان گفت: اگر امروز برای مقابله با بیسوادی هزینه نکنیم، یقینا تولید بیسوادی، زمینه بروز خسارت و صدمات جبران ناپذیر در جامعه را فراهم خواهد ساخت.
مدیرکل آموزش و پرورش استان نیز در این دیدار گفت: امروز در لایه های سخت مقابله با بیسوادی قرار داریم و نیازمند مساعدت تمامی مسئولان، مردم و ... هستیم.
جعفر پاشایی یادآور شد: در راستای ریشه کنی این یادمان شوم طاغوت، تلاش ما بر جلوگیری از تولید بیسواد جدید و انسداد مبادی بیسوادی است.
معاون سواد آموزی استان نیز در این دیدار با ارائه گزارشی، اظهار کرد: علیرغم اینکه هنوز از میانگین کشوری در سواد آموزی عقب هستیم، اما نسبت به سالهای قبل از 90، امروز شاهد رشد 2/5 درصدی در این بخش هستیم.
اسفندیار صادقی یادآور شد: علاوه بر سوادآموزی، در این کلاسها دورههای آموزشی متعددی از جمله کامپیوتر، توانمندسازی بانوان، طرح آموزش ناشنوایان و ... را دنبال میکنیم.
وی در پایان از نلاشهای ارزشمند سواد آموزان و آموزشیاران در قالب طرحهای یاری به مدافعان سلامت و بهداشت و تبدیل پایگاههای سوادآموزی به مراکز تولید ماسک و ... در این شرایط حساس بیماری کرونا قدردانی کرد.
انتهای پیام