سید حسن قاضی عسگر روز شنبه در شورای مهارت استان اصفهان که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، گفت: همه مسوولان استان در تلاشند تا مهارت آموزی را توسعه داده و نیروهای کار با کسب مهارت لازم بتوانند در صنایع استان فعالیت موثری داشته باشند.
وی افزود: برخی از بیکاران نیز بهدنبال کار ساده و پر درآمد هستند و حاضر به اشتغال در صنایع نیستند و یا آموزش لازم را برای اینگونه کارها را ندیدهاند که توسعه مهارت آموزی میتواند این مشکل را تا اندازه ای برطرف کند.
قاضی عسگر ادامه داد: تعداد زیادی از افراد بیکار مهارتی ندارند و آموزش و پرورش بهدنبال توسعه هنرستانهای وابسته است تا با کمک صنایع و دستگاههای اجرایی بتوانند مهارت آموزی را توسعه دهند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان تاکید کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی و سازمان فنی و حرفه ای هم بطور مستقیم در مهارتآموزی درگیر هستند و این سازمانها توسعه نظام آموزشی ۲ گانه را دنبال میکند.
وی گفت: همه مسوولان اصفهان در تلاشند تا مهارت آموزی را توسعه دهند تا نیروهای کار با کسب مهارت لازم بتوانند در صنایع استان فعالیت موثری داشته باشند.
وظیفه شورای مهارت استان اصفهان که جلسات آن بهصورت ماهانه برگزار میشود، استفاده از ظرفیت همه دستگاههای درگیر در مهارت آموزی است، که میتواند سطح اشتغال مولد استان را افزایش دهد.
۱۰۹ هزار نفر از مجموع ۲۵۰ هزار نفری بیکاران این استان را دانشآموختگان مراکز آموزش عالی تشکیل میدهد.
استان اصفهان پنج میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد؛ نرخ بیکاری این استان از سالهای ۹۵ تا ۹۸ به ترتیب ۱۴.۶، ۱۴.۴، ۱۳.۸ و ۱۰.۶ بود.
استان اصفهان دارای ۲۴ شهرستان است که بیشترین جمعیت معادل ۴۳.۷۳ درصد در شهرستان اصفهان و پس از آن کاشان (۷.۱۷ درصد)، خمینی شهر (۶.۲۶ درصد) و نجف آباد (۶.۲۴ درصد) سکونت دارند.
حدود ۳۹.۵ درصد از جمعیت استان در کلانشهر اصفهان زندگی میکنند.