به گزارش ایرنا، نشست خبری ائتلاف مردمی ری قوی، قبله تهران با حضور جمعی از اصحاب رسانه و مطبوعات با هدف ارایه برنامه و معرفی نامزدان مورد حمایت این تشکل در انتخابات شورای اسلامی شهر تهران روز دوشنبه برگزار شد.
اعضای شورای راهبردی این تشکل تازه تاسیس اعلام کردند: تشکل متبوعشان با ۲ رویکرد شامل تحقق منویات مقام معظم رهبری در خصوص مشارکت حداکثری و تلاش فردی و گروهی در حوزه هویت بخشی مستقل به شهرری و رفع مشکلات انباشته شده این شهر تشکیل شده است.
در این نشست عنوان شد: ائتلاف ری قوی، قبله تهران تشکلی خوجودش، مردمی و فراجناحی است که می تواند تصمیم های جامع و شجاعانه پیرامون مدیریت شهری در این برهه از زمان اتخاذ کند.
صدای رسای مردم شهرری در مدیریت شهری، همفکری در تقویت کار انتخاباتی، ایجاد تحرک برای تحقق مشارکت حداکثری در انتخابات ، برگرداندن شهرداری از دستگاه حاکمیتی به دستگاه خدمات رسان از دیگر مواردی بود که به عنوان برنامه این تشکل در مدیریت شهری مطرح شد.
برنامه ریزی برای زیست شهری شامل توجه به اوقات فراغت و کار شهروندان، رعایت استانداردها در حمل و نقل عمومی ، کاهش آلودگی هوا به عنوان معضلی که شهروندان ری از این ناحیه آسیب زیادی دیده اند، خارج کردن خودرو و موتورسیکلت های اسقاطی از چرخه با هدف ساماندهی حمل و نقل عمومی و کاهش آلودگی هوا ، بازنگری در سامانه های دفع زباله شهر و ایجاد تحول اقتصادی در شهر از دیگر مطالبی بود که اعضای این تشکل برآنها تاکید کردند.
اعضای تشکل ائتلاف ری قوی قبله تهران براین باورند که بافت های فرسوده شهر تهدید جدی است که باید برای بازسازی و نوسازی آنها اقدام های عاجل و جدی انجام داد.
توسعه متوازن و پایدار با خادمان ری به عنوان شعار این تشکل مطرح شد.
همزمان با ایام میلاد خجسته حضرت معصومه (س) با حضور جمعی از پیشکسوتان و جوانان انقلابی، متخصصان و مدیران با تجربه شهری، فرهنگی، ورزشی و اجتماعی ائتلاف بزرگ فرزندان ری با نام «ری قوی، قبله تهران» اعلام موجودیت کرد.
به گزارش ایرنا، انتخابات ۲۸ خرداد در ۵۹ نقطه روستایی و عشایری و پنج شهر شهرستان ری برگزار می شود و مرکز شهرستان ری نیز بر اساس قانون در حوزه انتخابیه تهران، ری و تجریش قرار دارد، ۴۹۰ شعبه اخذ رای برای انتخابات پیش رو پیش بینی شده است.
انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری همزمان با انتخابات میاندورهای مجلس شورای اسلامی در ۶ حوزه، میاندورهای مجلس خبرگان رهبری در سه حوزه انتخاباتی و انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در یک هزار و ۳۷۲ شهر و چهل هزار و ۶۲۰ روستا و تیره عشایری ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ برگزار میشود.