طرز تهیه پودینگ موزی با بیسکوئیت

باشگاه خبرنگاران جمعه 13 تیر 1399 - 21:12
در این مطلب قصد داریم روش تهیه پودینگ موزی با بیسکوئیت را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه پودینگ موزی با بیسکوئیت را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای محلبی

۱ لیتر شیر
۲ عدد زرده تخم مرغ
۱ استکان شکر (۷۰ گرم)
۳ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
۲ قاشق چای خوری زردچوبه (شرط نیست و یا از زعفران استفاده کنید)
۱ قاشق غذاخوری آرد
۱ پاکت وانیل ۵ گرمی یا مقدار کمی وانیل شکری


بیشتر بخوانید


مواد پودینگ

بیسکوییت bebe یا بیسکوییت سبوسدار
موز
برای روی پودینگ
خامه
ترافل رنگی

طرز تهیه

ابتدا در یک قابلمه متوسط مواد لازم محلبی را ریخته و روی حرارت بزارید و مداوم هم بزنید تا جوش بیاید و قوام بگیرد (با مراقبت که ته نگیرد) وقتی غلیظ شد و قوام گرفت (مانند فرنی) از روی گاز بردارید و کمی از محلبی در جام‌های پذیرایی بریزید و بیسکوییت‌های شکسته شده و موز خرد شده را روی محلبی بریزید و دوباره محلبی بریزید و روی محلبی بیسکوییت و موز بریزید و با ریختن محلبی جام‌ها را کامل کنید و روی پودینگ را با خامه یا هر چه دوست دارید تزیین کنید.

منبع:zhele_va_desser

انتهای پیام/

منبع خبر "باشگاه خبرنگاران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.