سهمیه ۲۵ درصدی استخدام خانواده شهدا و جانبازان در دزفول رعایت نمی‌شود

ایرنا یکشنبه 30 آذر 1399 - 13:04
دزفول- ایرنا- رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران دزفول گفت: طبق قانون باید ۲۵ درصد از استخدام‌های ادارات و سازمان‌ها به فرزندان جانبازان و شهدا اختصاص یابد که این امر در دزفول اجرا نمی‌شود و فرزندان جانبازان با وجود این قانون و داشتن مدارک تحصیلی لازم بیکار هستند.
سهمیه ۲۵ درصدی استخدام خانواده شهدا و جانبازان در دزفول رعایت نمی‌شود

سیدمجید موسوی روز یکشنبه در گفت وگوی‌ اختصاصی با خبرنگار ایرنا از ادارات، دستگاه‌های اجرایی و شرکت‌های دولتی و خصوصی خواست نسبت به اجرای این قانون همکاری لازم را داشته باشند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران دزفول درخصوص مشکلات جانبازان و خانواده شهدا و ایثارگران در زمینه امور بانک دی گفت: شعبه بانک دی به زودی در دزفول راه اندازی می‌شود و جمعیت هدف می‌توانند کلیه عملیات بانکی خود را در دزفول انجام دهند.
وی افزود: درحال حاضر فقط یک شعبه بانک دی در استان خوزستان وجود دارد و خانواده شهدا و ایثارگران برای انجام امور بانکی خود باید به مرکز استان سفر کنند.
موسوی بیان کرد: بیمه دی پس از پیگیری‌های انجام شده کمتر از یک ماه هزینه‌های درمان خانواده جانبازان و شهدا را پرداخت می‌کند این در حالی است که پیش از این چند ماه برای پرداخت هزینه‌ها زمان تلف می‌شد.
وی با اعلام آمادگی بنیاد شهید دزفول برای انعقاد قرارداد با بیمارستان‌ها برای درمان سریعتر خانواده جانبازان و شهدا افزود: این خانواده‌ها درصورت عقد قرارداد بیمه دی با بیمارستان‌ها هنگام مراجعه نیازی به پرداخت وجه نخواهند داشت.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران دزفول گفت: در حال حاضر با درمانگاه امام علی(ع)، داروخانه جوهر و برخی آزمایشگاه‌های دزفول قرارداد بسته شده و خانواده شهدا و جانبازان با ارائه کد ملی، می‌توانند از خدمات درمان رایگان بهره مند شوند.
وی با بیان اینکه بیمه دی سه میلیارد ریال به بیمارستان بزرگ دزفول بدهی دارد، ادامه داد: پیش از این با همکاری مدیران این بیمارستان، خدمات درمانی به صورت رایگان به خانواده شهدا و جانبازان ارائه می‌شد ولی مدتی است که این خدمات بدلیل بدهی قطع شده است.
موسوی اظهارداشت: صندوق شاهد نیز برای رفاه حال جامعه هدف، سامانه ۳۰۰۰۷۹۲۸۰ را راه اندازی کرده و جامعه هدف می‌توانند برای آگاهی از آخرین وضعیت وام خود با وارد کد ملی به این سامانه از وضعیت مطلع شوند.
وی افزود: با توجه به شیوع کرونا و تلاش‌های صورت گرفته برای جلوگیری از حضور حداکثری ارباب رجوع در ادارات، اسناد درمانی تا چهار ماه و اسناد بیمارستانی تا پنج ماه مهلت ارجاع دارند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران دزفول با اشاره به دیگر اقدامات انجام شده گفت: کارت حکمت برای افراد حقوق بگیر زیرپوشش بنیاد شهید، مستمری بگیران و افرادی که حق پرستاری از بنیاد شهید دریافت می‌کنند صادر می‌شود تا بتوانند به صورت اقساطی از فروشگاه‌های طرف قرارداد خرید کنند. 
وی افزود: برای جلوگیری از شیوع کرونا، کمیسیون‌های پزشکی حضوری بنیاد شهید لغو و به صورت سیستمی و الکترونیکی انجام می‌شوند. 
موسوی اظهارداشت: براساس پیگیری‌های انجام شده جانبازانی که از هیچ جا حقوق بگیر نیستند و بیمه پردازی ندارند باید به بنیاد شهید مراجعه کنند تا مستمری آنها برقرار شود.
وی افزود: جانبازانی که به دلایل مختلف دچار قطع عضو یا بیماری صعب العلاج شده‌اند و بیماری آنها ربطی به جانبازیشان ندارد نیز می‌توانند از طرح حق نگهداری استفاده کنند که این طرح ویژه جانباز، فرزند و همسر جانباز است.

مردم دزفول در هشت سال دفاع مقدس ۲ هزار و ۶۰۰ شهید تقدیم میهن اسلامی کردند. 
دزفول در هشت سال جنگ تحمیلی مورد اصابت ۱۷۰ فروند موشک دور برد، ۲ هزار و ۵۰۰ گلوله توپ و ۳۳۱ راکت هواپیما قرار گرفت. 
تعداد جانبازان دزفول چهار هزار نفر است که از این تعداد ۸۰۰ نفر جانباز موشکی، ۷۰۰ نفر جانباز اعصاب و روان، ۳۵۰ نفر جانباز شیمیایی، ۲۰ نفر جانباز قطع نخاع و ۱۵۰ نفر جانباز قطع عضو هستند.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.