قاضی‌زاده هاشمی: تورم تمایل به سرمایه گذاری درازمدت را کاهش داده است

ایرنا سه شنبه 25 خرداد 1400 - 18:59
تهران- ایرنا- نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: به دلیل تورم مزمن تمایل به سرمایه گذاری درازمدت کاهش یافته است و سرمایه گذاران نمی‌توانند پول را نگه دارند و به بازارهای نقد شونده تمایل پیدا می‌کنند.
قاضی‌زاده هاشمی: تورم تمایل به سرمایه گذاری درازمدت را کاهش داده است

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، امیرحسین قاضی زاده هاشمی روز سه شنبه در گفت و گویی اظهار کرد: باید مشارکت و مردم را به رسمیت بشناسیم و برای همه برنامه داشته باشیم حتی افرادی که تیپ پوشش آنها نمی‌پسندیم فرزندان ما هستند و باید آنها را به رسمیت بشناسیم چون در صورت انتخاب، رییس جمهوری همه ملت ایران هستم.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری عنوان کرد: بازار سرمایه بازار مالی شفاف و قابل قبول است و در صورت مدیریت درست حوزه تولید، اشتغال و کسب و کار را پشتیبانی و تامین مالی می‌کند. تمامی حساب‌ها شفاف و معاملات واضح است و جزو بازارهایی است که کمترین بخش نهان اقتصاد در آن شکل می‌گیرد.

قاضی زاده هاشمی تصریح کرد: در دولت هوشمند باید کاری کرد که جریان مالی به سمت شفافیت و تولید و سرمایه گذاری و توسعه اشتغال پیش برود و نه به سمت بازارهای موازی که جزو دلالی است.

وی ادامه داد: به دلیل تورم مزمن تمایل به سرمایه گذاری درازمدت کاهش یافته است و سرمایه گذاران نمی‌توانند پول را نگه دارند زیرا ارزش آن کم می‌شود و از یک طرف نمی‌توانند وارد سرمایه بلندمدت شوند. بنابراین به بازارهای نقد شونده تمایل پیدا می‌کنند.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری اضافه کرد: دیگر آنکه سرمایه گذاران مجبور هستند تا منابع مالی خود را به کالایی تبدیل کنند که ارزش آن با تورم رشد می‌یابد بنابراین به سمت بازار سرمایه طلا و مسکن می‌روند.

قاضی‌زاده هاشمی خاطرنشان کرد: بازار سرمایه الان دو مشکل دارد. یک مشکل حاد دارد. ما در قوه قضاییه تشکیل پرونده دادیم و ۱۳۰ میلیارد دلار باید برگردانند که امر باید در راستای فعال کردن بازار سرمایه‌ باشد. بازار سرمایه کاملا دولتی است و باید این بازار را کاملا مردمی کنیم.

وی اظهار کرد: ما تئوری مردم را خلق کردیم تا مردم باید بتوانند حاکمیت کنند. وقتی دولت می‌خواهد تصمیم بگیرد باید حتما آن تصمیمات را مردم بپذیرند. این مردم، نهادسازی مدنی لازم دارند. ما برای امری که امیرالمومنین(ع) فرمودند، سازوکار تعیین و آن را به مدل تبدیل کردیم تا قابلیت اجرایی داشته باشد.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری عنوان کرد: وقتی تصمیم می‌گیریم نماینده ذینفعان باید در آن دخیل باشد. باید نهادسازی مدنی کرده باشیم. مثلا نمایندگان بخش روستایی، تصمیم جهاد کشاورزی را بپذیرند و نمایندگان دامداران و مرغداران آنرا امضا کنند و بعد این تصمیم اجرا شود. اگر جمعی از مردم مثلا بیش از یک سوم با تصمیمی مخالفت کردند باید بازنگری شود و اگر درباره مدیری این مساله باشد باید آن مدیر عوض شود.

ادامه دارد...

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.