گوشت و ماهی را بدون این ادویه کباب نکنید!

نشان آنلاین جمعه 28 خرداد 1400 - 19:53
اما در کنار تمام مزایایی که به آن اشاره شد یکی از خواص شگفت‌انگیزی که در آشپزی باید به آن توجه کرد این است که کباب کردن غذا‌هایی که با زردچوبه مزه‌دار شده‌اند موجب می‌شود غذا‌ها سالم‌تر باشند.

منبع خبر "نشان آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.