مصرف این ماده غذایی همراه با سیب زمینی ممنوع!

پارسینه یکشنبه 30 خرداد 1400 - 01:22
سیب زمینی یکی از محبوب‌ترین و سالم‌ترین غذاهاست، اما گاهی اوقات ترکیب آن با خوارکی‌های دیگر می‌تواند منجر به بروز مشکلاتی در معده شود.
سیب زمینی سرشار از نشاسته و پروتئین است که باعث بهبود هضم غذا می‌شود. این ماده نشاسته‌ای از خانواده گل شبدر همچنین به جلوگیری از فشار خون بالا کمک می‌کند، زیرا حاوی پتاسیم است و در دفع سموم از بدن موثر است.

برای خانم‌ها به دلیل وجود فیبر بسیار، خوردن سیب زمینی مفید است، زیرا به حفظ زیبایی و جوانی کمک می‌کند، با این وجود و با خواص مفید آن، سیب زمینی سرخ شده هرگز نباید با گوجه فرنگی ترکیب شود. این امر می‌تواند جذب مواد مغذی را برای بدن دشوارتر کرده و همچنین ناراحتی‌های گوارشی را تحریک کند.

پیش از این، متخصص غدد النا گوبکینا متخصص تغذیه در روسیه گفت: بدون آسیب رساندن به سلامتی، شما می‌توانید ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم سیب زمینی دو بار در هفته بخورید.

مهم‌ترین ماده اصلی موجود در سیب زمینی نشاسته است که معمولا ۹ تا ۲۵ درصد آن را تشکیل می‌دهد. با این حال طبق تحقیقات پزشکان بهتر است که سیب زمینی سرخ کرده کمتر مصرف کرده و این ماده غذایی را با گوجه فرنگی ترکیب نکنید.

منبع خبر "پارسینه" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.