قباد مبشری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: اهداف اجرای این طرح ملی شامل ارتقای عزت نفس، پذیرش مسؤولیت اجتماعی، توانمندسازی رفتاری، ارتباطی و فرهنگی مددجویان، افزایش حضور آنان در عرصه های اجتماعی، افزایش مشارکت آنان در فعالیت های جمعی، ایجاد انگیزه بین آنان در زمینه امداد و کمک های اولیه، آشنایی با انواع حوادث، ارتقای سطح دانش و مهارت آنها برای مقابله با سوانح مختلف، ترویج فرهنگ خودامدادی و دگرامدادی بین آنان و پیشگیری از بروز آسیب ها و ناهنجاری های اجتماعی گوناگون بین آنان است.
وی افزود: این طرح ملی در کهگیلویه و بویراحمد با مشارکت کمیته امداد امام خمینی (ره) و جمعیت هلال احمر استان اجرا شده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: بر اساس این طرح ملی برخی از مددجویان زیر پوشش کمیته امداد استان سازماندهی و آموزش دیده و در زمینه ارائه آموزش های همگانی امدادی، اجرای امور پیشگیرانه از گسترش آسیب ها و ناهنجاری های اجتماعی و تشکیل تیم های مورد نیاز در زمان وقوع انواع حوادث پیش بینی نشده بکارگیری می شوند.
مبشری عنوان کرد: مددجویان کهگیلویه و بویراحمدی شرکت کننده در این طرح ملی دوره هایی از قبیل امداد و کمک های اولیه، خدمات داوطلبانه، پیشگیری از آسیب ها و ناهنجاری های اجتماعی، آشنایی با مهارت های زندگی و مشاوره گروهی را فراگرفته اند.
وی ابراز داشت: سال گذشته ۵۰ نفر از دختران زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد در مرحله نخست این طرح ملی شرکت کردند که در مرحله دوم و به مناسبت دهه کرامت به ۲۸۵ نفر رسید.
مبشری گفت: بر اساس این طرح ملی با ارائه آموزش های اجتماع محور مددجویان زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد توان انجام کار مشارکتی را پیدا کرده و موجب ایجاد هماهنگی بیشتر و افزایش تاب آوری بین آنان می شود.
وی اظهار داشت: این عده از مددجویان زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد در صورت بروز بحران می توانند در وهله نخست خود، در مرحله بعدی خانواده و سپس اعضای محله شان را نجات دهند.
افزون بر ۴۵ هزار خانوار با جمعیتی بیش از ۱۱۴ هزار نفر زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد هستند.