واگذاری ۱۵۰ دستگاه تراکتور به بهره برداران کهگیلویه و بویراحمد

خبرگزاری برنا سه شنبه 01 تیر 1400 - 10:20
رئیس اداره امور فناوری های مکانیزه سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: امسال در قالب سهمیه مرحله اول به بهره برداران کشاورزی این استان ۱۵۰ دستگاه تراکتور واگذار می شود.
واگذاری ۱۵۰ دستگاه تراکتور به بهره برداران کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش خبرگزاری برنا از استان کهگیلویه و بویراحمد؛سیامک شفائی در گفت وگو با خبرنگاران اظهار داشت: ۸۰درصد از هزینه خرید این تجهیزات با استفاده از تسهیلات بانکی و ۲۰ درصد نیز سهم آورده بهره برداران است.

وی بیان کرد به طور متوسط بین ۳۵۰ تا ۴۵۰ میلیون تومان به هر متقاضی تسهیلات یارانه دار بانکی برای خرید تراکتور و سایر دنباله بندهای تراکتور پرداخت می شود.

شفائی ابراز داشت:این تسهیلات تکلیفی با سود ۱۵درصد و دوره بازپرداخت پنج تا هفت ساله به بهره برداران پرداخت خواهد شد.

رئیس اداره امور فناوری های مکانیزه سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: سال ۱۳۹۹ همچنین ۶۰۰ میلیارد ریال تسهیلات یارانه دار به کشاورزان استان پرداخت شد.

شفائی اظهار داشت: با این اعتبار ۳۰۵ دستگاه انواع تراکتور سبک و سنگین با قیمت دولتی ( بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان کمتراز قیمت بازار ) ،۱۲دستگاه کمباین بزرگ غلات،بیش از ۶۰۰ دستگاه سایر ماشین های کشاورزی حفاطتی،کاشت،داشت زراعی،باغبانی و حوزه های آّبزی پروری،دام در قالب سهمیه بندی های مختلف کشوری به کشاورزان کهگیلویه و بویراحمد برای نوسازی ناوگان ماشینی پرداخت شد.

وی بیان کرد: این منابع بانکی برای خریداری ماشین آلات کشاورزی شامل تراکتورهای سنگین و نیمه  سنگین،کمباین های بزرگ غلات به همراه هد کلزا و تجهیزات حوزه دام، طیور و آبزیان پرداخت شده است.

وی تصریح کرد:میزان بهره گیری از ماشین های کشاورزی در استان امسال نسبت به سال ۱۳۹۲ حدود ۲ برابر افزایش یافته است.

شافئی ابراز داشت:شاخص ضریب مکانیزه کهگیلویه و بویراحمد که سال ۱۳۹۲ ،۸۳ صدم بود اکنون به ۱.۶  اسب بخار در هکتار رسیده است.

وی بیان کرد: درحالی که ابتدای آغاز به کار دولت تدبیر و امید یکهزار و۹۰۰ دستگاه تراکتور در اختیار کشاورزان کهگیلویه و بویراحمد بود هم اکنون سه هزار و۱۵۵ دستگاه تراکتور در اختیار آنان قرار دارد.

شفائی عنوان کرد: هم اکنون ۱۳ هزار دستگاه تراکتور، کمباین، انواع ادوات دنباله بند و ادوات زراعی، دام، طیور و شیلات در کهگیلویه و بویراحمد  و ۱۴۰ دستگاه کمباین بزرگ مهاجر در مراحل مختلف تولید و برداشت محصولات کشاورزی استان بکار گرفته می شود. 

وی ابراز داشت:افزایش سرعت،دقت،بهره وری هرچه بیشتر از منابع آب و خاک،جذابیت کشاورزی برای جوانان ،جلوگیری از مهاجرت کشاورزان به شهرها، افزایش قابل ملاحظه درآمد کشاورزان،کاهش شدید هزینه کارگری و کار طاقت فرسای کشاورزی و کاهش هزینه تولید از مزایای توسعه تجهیزات مکانیزاسیون محسوب می شود.

 

منبع خبر "خبرگزاری برنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.