خواص فوق العاده مصرف پسته برای بدن

پارسینه چهارشنبه 02 تیر 1400 - 12:18

 پسته حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی زیادی از جمله فسفر، تیامین، مس، منگنز و پتاسیم است که به عملکرد عصب و عضله‌ها کمک می‌کند.

پسته همچنین منبع عالی ویتامین B۶ است که به تنظیم قند خون و هموگلوبین در بدن کمک می‌کند.

این آجیل پرطرفدار حاوی درصد بالایی از آنتی اکسیدان‌ها به ویژه لوتئین و زاگزانتین است که برای سلامت چشم مهم هستند.

علاوه بر این، پلی فنول‌ها و توکوفرول‌ها دو نوع دیگر آنتی اکسیدان موجود در پسته هستند که با بیماری‌های قلبی و سرطان مقابله می‌کنند. گزارش شده است که انواع آنتی اکسیدان‌ها از آسیب رسیدن به سلول‌ها در بدن جلوگیری می‌کنند.

همچنین گفته می‌شود که پسته به دلیل کاهش کالری در مقایسه با سایر آجیل ها، به کاهش وزن کمک می‌کند و احساس سیری را افزایش می‌دهد.

از پسته می‌توان به روش‌های مختلفی لذت برد و آن را به تنهایی یا همراه با ماست مصرف کرد. توصیه می‌شود برای جلوگیری از مصرف زیاد نمک، بعضی اوقات به صورت خام مصرف شود.

منبع خبر "پارسینه" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.