به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، عباس نجفی صبح امروز در جمع اصحاب رسانه با تشریح نقش اثرگذار رسانه در جامعه اظهار داشت: انعکاس تلاشها و خدمات عملکردهای دستگاهها برای دلگرمی مردم از اهمیت زیادی برخوردار است و ارائه این خدمات نیز جز به کمک رسانهها ممکن نیست.
وی با بیان اینکه باید این فرصتها را غنیمت شمرد و از عملکرد خوب رسانهها در پوشش اخبار و پیگیری مطالبات تشکر کرد گفت: خدماتی که ابعاد اجتماعی دارد چنانچه از راهکارهای مناسب مانند رسانهها به جامعه منتقل نشود آن خدمت بینتیجه خواهد ماند زیرا مردم به دلیل بیاطلاعی نمیتوانند از نتایج آن بهرهمند شوند.
معاون قضایی دادگستری همدان با اشاره به اینکه قوه قضائیه در راستای استفاده هرچه بیشتر از ظرفیت نهادهای مردمی در اواخر سال 98 شیوهنامه نحوه مشارکت با نهادهای مردمی با قوه قضائیه ابلاغ کرد افزود: در این شیوه نامه سازوکارهای ویژهای طراحی شده است تا از این ظرفیت منحصر به فرد موجود استفاده مطلوب شود.
وی ادامه داد: دو سامانه سجام و مشارکتهای مردمی قوه قضائیه در راستای تعامل هرچه بیشتر با جامعه و نهادهای مردمی طراحی شده است به گونه ای که و مردم میتوانند به صورت ناشناس در سامانه سجام گزارشات تخلفات و جرایم را به آدرس Sajam.scpd.ir ارسال کرده و همچنین سازمانهای مردمنهاد نیز میتوانند با ثبت نام در سامانه مشارکتهای مردمی قوه قضائیه پیشنهادات و پیگیریهای لازم را در راستای تحقق اهداف قوه قضائیه به آدرس Mosharekat.eadl.ir اعلام کنند.
نجفی از همکاری 57 سازمان مردم نهاد با معاونت پیشگیری از وقوع جرم استان خبر داد و بیان کرد: در سطح استان بیش از 4 هزار گروه جهادی زیر نظر سپاه و 600 سازمان مردم نهاد فعال هستند که متاسفانه در این حوزه فعالیت خاصی ندارند.
وی توضیح داد: غیر فعال بودن تعداد زیادی از سمنها و سازمانهای مردم نهاد در همدان نشان میدهد بحث مشارکت مردمی هنوز در جامعه درست جا نیافتاده و بسیاری از این سمنها با هدف موقت در زمان خاصی ایجاد و سپس رها شدهاند.
معاون قضایی دادگستری همدان تصریح کرد: سازمانهای مردم نهاد باید به صورت مردمی و مستقل به عنوان چشمهای مردم پیگیر مشکلات و نیازهای جامعه باشند.
انتهای پیام/742/س