دکتر «سلیم خانی» روز شنبه در نشست خبری که به مناسبت هفته قوه قضاییه برگزار شد با اشاره به میزان بالای مراجعات مردمی و نارضایتی آنها، راهاندازی مرکز شماره ۲ پزشکی قانونی در کرمانشاه را ضروری دانست.
وی فضای موجود را برای ارائه خدمات به مراجعان کافی ندانست و اظهار داشت: رایزنیهای لازم با شهرداری انجام شده تا سالن تشریح و آزمایشگاه را به محل آرامستانها منتقل کنیم و از این طریق از حجم مراجعات و میزان معطلی مراجعان به مرکز بکاهیم.
خانی با اشاره به افتتاح مرکز پزشکی قانونی در شهرستان پاوه و بازسازی مرکز پزشکی قانونی در شهرستان اسلامآبادغرب در سال گذشته ادامه داد: رییس قوه قضاییه در سفر به کرمانشاه ۷۰۰ میلیون تومان برای راهاندازی بخش رادیولوژی سالن تشریح در کرمانشاه تخصیص داد که این بخش هم افتتاح و به بهرهبردای رسید.
مدیرکل پزشکی قانونی استان کرمانشاه این سازمان را بازوی قوه قضاییه جهت احقاق حق و رسیدن به عدالت توصیف کرد و گفت: برای تحقق این هدف در کمتر از سه سال گذشته همه شهرستانهای استان به جز روانسر و گیلانغرب را به سالن تشریح و مرکز مجهز کردیم تا مردم این شهرستانها مسافت کمتری را برای کارهای اداری خود طی کنند.
افزایش ۱۵ درصدی فوت ناشی از سوختگی و غرقشدگی در کرمانشاه
وی ضمن ارائه گزارشی از عملکرد پزشکی قانونی استان از مراجعه ۴۶ هزار نفر به صورت سرپایی در سال گذشته خبر داد و اظهار داشت: ۹ هزار نفر در بخش تصادفات، ۶۰۴ نفر مصدومین حادثه کار، ۳۹ فوتی حادثه کار و ۴۵۰ فوتی ناشی از تصادف به این مرکز مراجعه کردند.
خانی با اشاره به اینکه در سال گذشته ۲۲ نفر بر اثر استنشاق گاز منوکسیدکربن، ۶۳ نفر بر اثر سوختگی، ۳۷ نفر بر اثر غرقشدگی و ۱۸ نفر بر اثر برقگرفتگی جان خود را از دست دادند، یادآور شد: فوت ناشی از سوختگی و غرقشدگی ۱۵ درصد نسبت به سال ۹۸ بیشتر شده است.
وی ساعت کاری پزشکی قانونی را از هفت صبح تا ۱۷ عصر اعلام کرد و خطاب به مردم کرمانشاه هم گفت: همکاران ما در این ایام مرخصی هم ندارند و تمام وقت در حال ارائه خدمت به مردم هستند لذا از همه مراجعان میخواهیم با صبوری و اجتناب از درگیری ما را در صدور گواهیهای مربوطه یاری کنند.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت ۱۴ شهرستان و ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستای دارای سکنه دارد.