سرهنگ فرخ جمالی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: یکی از معضلات کنونی که سبب بروز آسیب به کودکان شده خروج کودکان از شیشه های خودرو و از قسمت «سانروف» وسایل نقلیه است.
وی اضافه کرد: والدین نباید اجازه خارج شدن کودکان تا نیم تنه از قسمت «سانروف» را بدهند چرا که در صورت ترمز ناگهانی احتمال پرتاب شدن کودک به بیرون از وسیله نقلیه زیاد است.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان همدان اضافه کرد: همچنین بیرون آوردن دست و سر از شیشه های مجاور وسیله نقلیه خطر آفرین بوده و احتمال سوانح ناگوار وجود دارد.
سرهنگ جمالی مثال زد: به تازگی سانحه ای بین سواری پژو و پراید در بلوار ارم شهر همدان رخ داد و در این سانحه دختر خردسالی که دست خود را از شیشه پراید خارج کرده بود با آیینه بغل پژو برخورد کرده که به علت شدت جراحت وارده و شکستگی های متعدد احتمال قطع کردن دست کودک خردسال زیاد است.
وی از خانواده ها خواست هنگام سوار کردن کودکان در خودرو توجه زیادی به فرزندان داشته باشند چرا که در صورت هر گونه سهل انگاری و بی توجهی احتمال بروز سوانح زیاد است.
برق جان نیروی تاسیساتی را در کبودراهنگ گرفت
مدیرکل پزشکی قانونی استان همدان گفت: برق سه فاز جان نیروی تاسیساتی فعال در یکی از واحدهای تولیدی شهرک صنعتی ویان کبودراهنگ را گرفت.
ارتین کمالی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این مرد ۴۵ ساله برای بازبینی برق واحد تولیدی سوار بالابر شده تا کابل های برق موجود در سقف کارخانه را بررسی و رفع نقص کند.
وی اضافه کرد: در این هنگام این فرد دچار برق گرفتگی شده و داخل بالابر می افتد و پیش از رسیدن خودروی اورژانس جان خود را از دست می دهد
به گفته مدیرکل پزشکی قانونی استان همدان سه ماهه امسال چهار نفر بر اثر برق گرفتگی در این استان جان باختند که این رقم نسبت به مدت مشابه سال گذشته تغییری نداشته است.
کمالی یادآوری کرد: همچنین سال گذشته هشت نفر شامل ۶ مرد و ۲ زن بر اثر بی احتیاطی و برق گرفتگی جان خود را از دست دادند.
وی اظهار داشت: شوک الکتریکی یا همان برقگرفتگی یکی از حوادث ناخوشایندی است که میتواند بر اثر بیاحتیاطی و ایمن نبودن محیط زندگی برای افراد به خصوص کودکان روی دهد.
مدیرکل پزشکی قانونی استان همدان افزود: برق گرفتگی با توجه به قدرت و نوع جریان برق و مدت تماس کودک میتواند باعث ایجاد لرزشی لحظهای، سوختگی و یا آسیب جدی منجر به مرگ شود.
کمالی ادامه داد: شوک الکتریکی وارده اگر قوی باشد میتواند کودک را بیهوش، تنفس او را قطع و سبب تشنج یا ایست قلبی، آسیب به مغز، قلب یا سایر اندامها و حتی مرگ شود.