سید فرزاد افضلی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به افت عملکرد مزارع پرورش آبزیان استان در ماه های ابتدایی سال به دلیل کاهش میزان بارندگیها و بروز خشکسالی، گفت: مزارع پرورش ماهی استان از فروردین تاکنون کاهش تولید 463 تنی داشتهاند.
افضلی با بیان اینکه مزارع پرورش ماهی شهرستان دالاهو بیشترین خسارت را از خشکسالی دیده اند، گفت: مزارع این شهرستان افت 250 تنی تولیدات را داشته اند که رقم بالایی است. دلیل اصلی افت تولیدات شهرستان دالاهو هم کم شدن آب رودخانه الوند متاثر از خشکسالی حادث شده است و به دلیل کم شدن آب این رودخانه و نیز اختصاص بخش هایی از آن برای آبیاری باغات، فاز پایین پروژه پرورش ماهی پل دروازه ریجاب در این شهرستان عملا نتوانسته تولیدی داشته باشد.
مدیرکل شیلات استان کرمانشاه ادامه داد: بعد از شهرستان دالاهو، مزارع پرورش ماهی شهرستانهای جوانرود، سنقر و روانسر به ترتیب با افت تولید 94، 40 و 33 تنی بیشترین خسارت را از خشکسالی دیده اند.
افضلی در ادامه با بیان اینکه پروژه های پرورش ماهیان سردابی بیشترین خسارت را از خشکسالی متحمل شده اند، گفت: مزارع پرورش ماهی گرمابی شهرستان قصرشیرین به دلیل قرار داشتن در پایین دست خیلی از خشکسالی خسارت ندیده اند، هرچند در صورت تداوم خشکسالی مزارع پرورش ماهی گرمابی این شهرستان قطعا با افت تولید در سال آتی مواجه خواهند شد.
افضلی با بیان اینکه هم اکنون قیمت هر کیلوگرم ماهی قزل آلا در استان 60 هزار تومان و قیمت ماهیان گرمابی 30 هزار تومان است، گفت: با احتساب میانگین قیمت 40 هزار تومانی برای هر کیلوگرم ماهی، بخش شیلات استان متاثر از خشکسالی تاکنون بین 20 تا 23 میلیارد تومان متحمل خسارت شده است.
انتهای پیام