دکتر مجتبی بنداد کرمانی روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: با اجرای طرح محدودیتهای کرونایی و طرح پیشگیرانه موسوم به حاج قاسم سلیمانی که با همراهی مسوولانه مردم همراه شد، میزان ورودی بیماران به بیمارستان شهید مفتح به نصف کاهش یافته و این امر به تعطیلی یکی از بخشهای مربوط به بستری بیماران کرونایی شد.
وی افزود: در آبانماه گذشته، ۵۸۸ بیمار به بیمارستان شهید مفتح مراجعه کردند که از این تعداد، ۲۴۷ نفر بستری و ۳۴۱ نفر به صورت سرپایی درمان و داروهای لازم را دریافت و به منظور قرنطینه به منزل ارجاع داده شدند.
وی با اشاره به کاهش ۵۰ درصدی ورودی بیماران ناشی از کرونا به بیمارستان شهید مفتح افزود: با اجرای طرح شهید شهید سلیمانی در شناسایی و پیشگیری از ابتلای افراد به بیماری کرونا که با همراهی مردم مواجه شد، میزان ورودی بیمارستان در آذرماه به نصف کاهش یافته و این تعداد، به ۲۹۴ نفر رسید.
کرمانی گفت: از مجموع ۲۹۴ نفر مراجعه کننده به بیمارستان در آذرماه، ۱۷۱ نفر در بخش کرونا بستری و ۱۲۳ نفر نیز به صورت سرپایی درمان و مرخص شدند.
وی گفت: با کاهش میزان ورودی بیماران کرونایی، یکی از دو بخش مربوط به بیماران کرونایی با ۱۴ تخت تعطیل شد.
وی با تقدیر از همراهی مردم در اجرای طرح محدودیتهای هوشمند کرونایی گفت: این کاهش میزان ورودی به بیمارستان، به منزله غلبه بر بیماری کرونا نیست بلکه نشان میدهد که اگر دستورالعملهای بهداشتی به درستی اجرا شود، روند ابتلای افراد به کرونا کاهشی میشود.
رئیس بیمارستان شهید مفتح ورامین تصریح کرد: قطعا همراهی مردم با اجرای طرحهای مقابلهای و پیشگیرانه از شیوع ویروس کرونا، نقش مهمی در کاهش ابتلا افراد جامعه به این بیماری دارد و با تعطیل شدن یک بخش اختصاص یافته به بیماران کرونایی، به کادر درمانی و پرستاران که ۱۰ ماه به صورت شبانه روزی اقدامات موثری را برای درمان بیماران کرونایی انجام دادند، فرصت مناسبی برای بازیابی توان و آمادگی برای خدمت رسانی به سایر بیماران را در این بیمارستان فراهم میکند.
وی افزود: تعطیل شدن این بخش از بیمارستان، هدیهای ارزشمند از سوی مردم به پرستاران در سالروز ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار است.
ورامین از دو بیمارستان دولتی شهید مفتح و بیمارستان تأمین اجتماعی شهدای ۱۵ خرداد برخوردار است.
ورامین با ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در ۳۵ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع شده است.
سخنگوی وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: از دیروز تا امروز ۱ دی ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۶ هزار و ۱۵۱ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۹۹۱ نفر از آنها بستری شدند.
دکتر سیماسادات لاری با اشاره به این که مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۱۶۴ هزار و ۵۳۵ نفر رسید، گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۹۱ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۵۳ هزار و ۸۱۶ نفر رسید.
وی افزود: تا کنون ۸۹۴ هزار و ۳۶۶ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده و ۵ هزار و ۵۱۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.