به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، اهمیت ایجاد اشتغال در ایجاد ثبات اقتصادی جامعه موضوعی غیرقابل انکار است. توجه هر چه بیشتر به موضوع اشتغال در جامعه میتواند منجر به افزایش سطح رفاه عمومی و توسعه همهجانبه در جامعه شود.
بر اساس آنچه کارشناسان امر نیز بر آن اذعان دارند نکته مهم در ایجاد اشتغال پایدارسازی آن است و توجه به مؤلفههای مهم آن یعنی آموزش و مهارتآموزی به افراد جویا و متقاضی کار است.
لزوم هوشمندسازی ارائه تسهیلات اشتغال آفرین
علیرضا شریفینژاد معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان با اشاره به سهم زنان در ایجاد اشتغال پایدار اظهار داشت: با توجه به نقش و سهم قشر بانوان در حوزه اشتغال باید ارائه تسهیلات مشاغل خانگی و روستایی افزایش یابد.
وی جمله مزیتهای ویژه ایجاد اشتغال پایدار را کاهش نرخ بیکاری، افزایش تولید، ارزآوری و فراهم شدن بسترهای صادرات کالا عنوان کرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان بر افزایش 40 درصدی سهم زنان در ایجاد اشتغال تأکید کرد و گفت: مدیران دستگاههای اجرایی و بخش خصوصی نسبت به رفع مشکلات حوزه زنان اقدام لازم را انجام دهند.
وی بر هوشمندسازی ارائه تسهیلات اشتغال آفرین در استان سمنان تأکید کرد و این امر را در گرهگشایی از مشکلات بنگاههای اقتصادی و کاهش نرخ بیکاری مؤثر دانست.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان با بیان اینکه باید نتایج ایجاد اشتغال برای مردم مشهود و ملموس باشد تأکید کرد: کارآفرینی باید محور توسعه استان سمنان قرار گیرد.
شریفینژاد بیان کرد: ارائه تسهیلات کرونایی به واحدهای صنفی و کسبه باید در دستور کار قرار گیرد و از این واحدها برای دریافت این تسهیلات دعوت به عمل آید.
تعهد ایجاد اشتغال برای 10500 سمنانی در سال 1400
اسماعیل غنیان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان با اشاره به نامنویسی یک هزار و 632 جویای کار در سامانه کاریابی از ابتدای سال تاکنون گفت: از این تعداد 69 درصد فاقد مهارت هستند.
وی با اشاره به اینکه از کل تعداد ثبت نام شده در سامانه کاریابی 54 درصد مرد هستند افزود: برای 71 درصد از این تعداد تاکنون شغل ایجاد شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان از جذب 96.5درصد از تسهیلات مشاغل خانگی در استان سمنان خبر داد و گفت: سال گذشته 111 درصد از تعهد اشتغال در استان سمنان محقق شده است.
غنیان با اشاره به اینکه استان سمنان در مقایسه با دیگر استانهای کشور در 10 سال اخیر کمترین نرخ بیکاری را داشته است، خاطرنشان کرد: تعهد ایجاد اشتغال استان سمنان در سال جاری 10 هزار و 500 نفر است و دستگاه اجرایی نسبت به انجام تعهدات اقدام کنند.
ایجاد اشتغال پایدار نیازمند سازو کارهایی مناسب است که مسئولان امر باید به آن توجه داشته باشند و شیوهها و راهکارهای خود را در ابتدا برای پایدارسازی اشتغال ارائه دهند.
به هر روی بر اساس آنچه مسئولان و مدیران مربوطه در حوزه کار میگویند وضعیت استان سمنان به لحاظ ایجاد اشتغال خوب است و کمترین نرخ بیکاری را در 10 سال اخیر در مقایسه با دیگر استانهای کشور دارد که این روند باید حفظ شود چرا که نبود معضل بیکاری و ایجاد اشتغال پایدار در هر منطقه میتواند منجر به توسعه اقتصادی آن شود.
انتهای پیام/363/ح