در ستاد مقابله با کرونا در شاهین‌شهر چه گذشت؟

خبرگزاری ایسنا دوشنبه 01 دی 1399 - 18:28
رئیس ستاد مقابله با کرونا در شاهین‌شهر و میمه گفت: تسهیلاتی به کسب ‌و کارهای آسیب دیده از کرونا در شهر و روستا اعطا می‌شود.
در ستاد مقابله با کرونا در شاهین‌شهر چه گذشت؟

اسفندیار تاجمیری، امروز (دوشنبه -اول دی) در نشست ستاد مقابله با کرونا در شاهین شهر و میمه که در سالن جلسات فرمانداری شهرستان برگزار شد، با تبریک روز پرستار و تقدیر از همراهی مردم در اجرای مصوبات ستاد کرونا در دورهمی شبانه آخرین شب پاییز، اظهار کرد: در شرایط کنونی و شیوع ویروس کرونا در کشور، جامعه پزشکی و بخش درمان مخصوصا پرستاران نقش ویژه‌ای در درمان و مراقبت از همه بیماران و مشخصا بیماران کووید ایفا می کنند.

وی با اشاره به روند کاهشی موارد کرونا مثبت و فوت در شاهین‌شهر و میمه، افزود: با همکاری مردم و فداکاری‌های جامعه پزشکی و متولیان امر خطیر سلامت آمار مبتلایان به کرونا و موارد فوت آن کاهش یافته است که دستیابی به این موفقیت نباید منجر به عادی سازی در بستر جامعه شده و رفتار و عملکرد عمومی را تحت تاثیر قرار دهد.

رئیس ستاد مقابله با کرونا در شاهین‌شهر و میمه، با بیان اینکه شیوع همه‌گیری کرونا و مراقبت‌ها و تعطیلی‌های مربوط به آن آسیب‌های متعددی به کسب و کارها وارد کرده است، تصریح کرد: تسهیلات مناسبی در راستای بهبود شرایط اقتصادی کسب و کارهای آسیب‌دیده مانند باشگاه‌های ورزشی جوانان اختصاص یافته که لازم است متولیان این باشگاه‌ها با مراجعه به اداره ورزش و جوانان از این تسهیلات بهره‌مند شوند. همچنین، تسهیلات ۴ درصد روستایی نیز در روستاها به افراد واجد شرایط برای رونق کسب و کارهای روزانه اختصاص یافته ‌است.

به گزارش ایسنا، فرماندار شاهین‌شهر ومیمه، با تاکید بر استفاده از اپلیکیشن ماسک در ادارات، نهادهای اجرایی و دولتی و مراکز ارائه خدمات در راستای غربالگری و شناسایی افراد مبتلا نشده، خاطرنشان‌کرد: در شیوه‌نامه استفاده از اپلیکیشن ماسک نسبت به سیستم حمل و نقل و استفاده از این اپلیکیشن در راستای بهره‌برداری و استفاده افراد مبتلا از خدمات شهری نظیر سرویس حمل و نقل عمومی، اتوبوس و تاکسی ارائه شده ‌است، همچنین با بهره‌برداری صحیح از این اپلیکیشن در ادارات سازمان‌ها و نهادهای دولتی و اجرایی از ارائه خدمات و ورود فرد مبتلا به این مراکز جلوگیری می‌شود.

تاجمیری، با اشاره به اجرای طرح غربالگری محله محور قرارگاه شهید حاج قاسم سلیمانی در شاهین‌شهر و میمه، تاکید کرد: کیفیت اجرای این طرح در شهرستان قابل تقدیر بوده و استقبال از این طرح با توجه به مناسبات شهری و مهاجرپذیر بودن یا بومی و محلی بودن مناطق باید مد نظر قرار گیرد، همچنین می‌توان از مرکز هماهنگی مشارکت‌های مردمی در جذب عمومی مردم در آموزش امور اجرایی، ستادی و صنفی برای عملیات‌ها و مشارکت‌های پیش‌رو بهره برد.

وی با اشاره به فعالیت سه روز در هفته بازارهای روز و شب در شاهین‌شهر با توجه به رنگبندی نارنجی شهرستان شاهین‌شهر و میمه، در شیوع این همه‌گیری، گفت: شهرداری در راستای ساماندهی این بازارها با توجه به پذیرفته شدن فعالیت این بازارها در میان عموم شهروندان مساعدت کرده و محلی را که شان و حرمت فروشنده و مراجعه کننده و همچنین بهداشت محیط حفظ شود را در اختیار این افراد قرار دهد.

رئیس ستاد مقابله با کرونا در شاهین‌شهر و میمه، با تاکید بر رنگبندی نارنجی شهرستان، افزود: فعالیت‌های آموزشی شاگرد و استاد محور و همچنین برگزاری انجمن‌های آموزشی و پشتیبانی همانند؛ نشست‌های گروهی مشاوره درمانی زیر ۲۰ نفر جمعیت با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک و فاصله‌گذاری اجتماعی بلامانع است.

همچنین علی پارسا، مدیر شبکه بهداشت و درمان شاهین شهر و میمه، رتبه شهرستان در بروز موارد مثبت کرونا در یکصد هزار نفر را پنجم دانست و اظهار کرد: جایگاه شهرستان شاهین شهر و میمه در بروز موارد مثبت در یکصد هزار نفر رتبه پنجم، در تعداد مبتلایان بستری در یکصد هزار نفر رتبه ۸ و رتبه فوتی ها در یک میلیون نفر رتبه ۱۵ است.

وی با بیان اینکه آمار بیشترین مبتلایان به کرونا متعلق به گروه سنی ۳۰ تا ۶۰ سال و در مرحله دوم بالای ۶۰ سال است، افزود: میزان موارد ابتلا و بستری کرونا مثبت در یک ماه گذشته نسبت به ماه قبل کمتر بوده، همچنین موارد فوت بر اثر کرونا نیز در مقایسه این بازه زمانی تقریبا نصف شده‌است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شاهین‌شهر و میمه با بیان اینکه طرح‌ها و بازرسی‌های مراقبتی در سطح شهرستان در دو گروه بهداشت حرفه‌ای و بهداشت محیط پیگیری می‌شود، تصریح کرد: واحد بهداشت حرفه‌ای شبکه بهداشت و درمان شاهین‌شهر و میمه از ابتدا تا انتهای آذر ماه ۲۸۹ بازدید از صنایع و صنوف، ۲۷۲ بازدید از ادارت و بانک ها داشته است که در این راستا ۴۶ اخطار کتبی به مراکز متخلف ارائه شده و یک واحد متخلف نیز به مراجع قضایی معرفی شده‌ است، همچنین میزان استفاده از ماسک در صنوف و صنایع ۹۶ درصد است.

پارسا با اشاره به بیش از ۳هزار بازدید واحد بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی در سه ماه پاییز، ادامه داد: در بازه زمانی ابتدا تا انتهای آذر واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان، یکهزارو ۳۷۲ بازدید از مراکز تهیه و توزیع و یک‌هزارو ۲۱ بازدید از اماکن عمومی داشته است، که در این راستا ۱۰۱ اخطار کتبی به مراکز متخلف ارائه شده و ۹ واحد متخلف نیز به مراجع قضایی معرفی شده‌اند.

وی با بیان اینکه در بازرسی‌های واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شاهین شهرو میمه، ۵۲ واحد متخلف در آذرماه پلمب شده‌اند، خاطرنشان کرد: در بازرسی‌های واحد بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع یک هزارو ۵۶ کیلوگرم موادغذایی کشف، توقیف و معدوم شده ‌است.

پارسا با اشاره به حاشیه‌های پیش‌آمده در مورد جابجایی گروه واحدهای شغلی در فضای مجازی نظیر جابجایی قنادی‌ها و آرایشگاه‌های زنانه از گروه دو به یک، افزود: جابجایی‌های گروه شغلی در ستاد استانی مقابله با کرونا تشخیص و مصوب می‌شود و تا کنون هیچ تصمیمی در خصوص تغییر گروه شغلی آرایشگاه‌های زنانه اتخاد نشده‌ است، اما قنادی‌ها و صنوف تهیه و توزیع شیرینی در ۲۹ آذرماه به گروه شغلی یک تغییر کرده‌اند.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.