حجت الاسلام سید محمدکاظم مدرسی روز دوشنبه در نشست با مسوولان برگزار کننده نخستین جشنواره استانی هنر قرآنی دانش افزود: امروز بر ما لازم است تا جلسات خانگی قرآن کریم را حتی بهصورت چهار یا پنج نفره برگزار کنیم و نگذاریم این نور از خانههایمان رخت بربندد.
وی خاطرنشان کرد: در بعضی از روایات آمده است که برای دفع و رفع بلا روزانه صد آیه قرآن کریم را تلاوت کنیم تا اناشاالله این مشکلات هر چه سریعتر رفع شود.
مدرسی با تاکید بر اینکه مشکلات زندگی با قرآن کریم رفع میشود افزود: بسیاری از مواردی را میشناسم که در زمینههای مختلف با مشکلات عدیدهای مواجه شدند ولی با انس گرفتن با قرآن کریم این چالشها مرتفع شده است.
امامجمعه بخش مرکزی یزد با بیان اینکه قرآن کریم گرهگشای بسیاری از مشکلات است گفت: امروزه یک جریان دوگانه بر کشور ما به خیال برخی به وجود آمده که آیا میشود به دشمن اعتماد کرد یا خیر. در این خصوص در قرآن کریم اشاره شده که نمیشود به دشمن اعتماد و باید از او پرهیز کرد چون آنها دوست میدارند که شما در سختی باشید و میخواهند که شما در مسیر اصلی و صحیح خود دستبردارید.
نخستین جشنواره استانی هنر دانش قرآنی در ۱۴ رشته در چهار محور ادبی، آوایی، هنری و تولید محتوا در حوزه های قرآن، نهج البلاغه و نماز ۳۰ دیماه در استان یزد در حال برگزاری است.
این جشنواره ویژه دانش آموزان مقطع دوره اول، دوم ابتدایی و دوره متوسطه اول و دوم است و رشته های این جشنواره ترتیل و تحقیق ، سخنوری و فن بیان در قالب کنفرانس نهج البلاغه ، هم خوانی قران کریم و تواشیح به صورت تک خوانی ، انشای نماز و دل نوشته با خدا، نقاشی و تصویرسازی، فن بیان و مجری گری با حفظ و دکلمه اشعار ولایی و قرانی است.
ساخت نماهنگ و فیلم کوتاه، تئاتر با محتوای قرانی به صورت درون خانواده، قصه گویی و نقالی قصص قرآنی، خوشنویسی در قالب کتابت احادیث و قران کریم، حافظ خوانی، صنایع دستی مشبک و معرق و طراحی پوستر را از دیگر رشته های جشنواره یاد شده است.
***
نهمین مدرسه حقوق کودک با همکاری مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک وزارت دادگستری و دفتر امور زنان و خانواده استانداری یزد بصورت آنلاین در یزد برگزار میشود
معاون دفترامور زنان و خانواده استانداری یزد روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:این کارگاه آموزشی در خصوص قانون جدید اطفال و نوجوانان مصوب سال ۱۳۹۹ و ویژه قضات دادگاهها،دادسراهای اطفال و نوجوانان، وکلا، پلیس اطفال و نوجوانان و کارشناسان و مدکاران اجتماعی بهزیستی و دستگاههای عضو مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک است.
فیروزه افخمی افزود: این کارگاه بصورت مجازی و رایگان بوده و به مدت ۲ روز در روزهای سوم تا چهارم دی ماه سال جاری برگزار می شود.
وی خاطرنشان کرد: در پایان دوره گواهی معتبر از سوی وزارت دادگستری و دفتر امور زنان وخانواده به شرکتکنندگان ارائه میشود.